Down Home
Image default
Business

Een leuke toevoeging – Broste servies

De behandeling van serviesgoed is per huishouden verschillend. In het verleden behoorde het servies tot één van de statussymbolen van vooraanstaande mensen uit de rijkere klasse. Servies had dan ook een belangrijke plaats in hun grote landhuizen en kastelen. Het servies werd dan ook uitgebreid in speciale servieskasten uitgestald. Wanneer er een diner gegeven werd, dan kwam het servies op tafel, zodat iedereen kon zien hoe mooi en duur servies men wel niet had. Tegenwoordig dient servies vooral heel functioneel te zijn en wordt het na gebruik in een keukenkastje weer opgeborgen. Toch kan een servies ook functioneel zijn en esthetisch heel mooi, zoals Broste servies.

Het servies van Broste

Broste Copenhagen is een merk uit Denemarken. Broste produceert typische Scandinavische meubels maar heeft ook enkele prachtige servieslijnen, zoals Nordic servies en Esrum servies. Het bedrijf heeft al ervaring sinds 1955 en heeft in loop van de jaren een zeer kenmerkend servies uitgebracht wat als typisch Broste servies gezien kan worden. Het servies is van keramiek en wordt bij sommige serviesstukken geglazuurd. Het uiterlijk is kenmerkend ruw in de natuurlijke combinatiekleuren blauw, grijs en groen. Het assortiment Broste servies is groot, van borden tot melkkan en van gebakschotel tot theepot.

Broste servies kopen

Wil je dus ook een servies aanschaffen dat niet enkele functioneel is, maar ook mooi om te zien, dan kun je op de website van Ippys heel eenvoudig de diverse serviesstukken aankopen. De prijs is gunstig en de levering snel, vaak al de volgende dag. Kijk dus voor nieuw Broste servies op https://www.ippyswoondeco.nl.