Down Home
Business

Een must voor de fanatieke PlayStation-speler: het PS Plus abonnement

Sinds de introductie van PlayStation in 1994 in Japan heeft de spelcomputer veel ontwikkelingen doorgemaakt. PlayStation bestaat momenteel uit vier spelcomputers, een media center, een online dienst, een reeks aan controllers, twee draagbare spelcomputers, een telefoon en divers tijdschriften. Sony heeft niet stil gezeten en is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe games, nieuwe gadgets en allerlei andere extra’s. Soms is concurrentie goed. Zo blijven bedrijven altijd zoeken naar de meest aantrekkelijke mogelijkheden. En daarmee ben jij spekkoper! Want zo wordt gamen steeds leuker. Vooral het online gamen met mensen uit alle werelddelen is voor velen zeer aantrekkelijk.

De extra’s van een PS Plus abonnement

Met een PlayStation Plus abonnement kan je meer! Haal het ultieme uit je PS 4 met onlinemultiplayer, exclusieve kortingen en maandelijkse games. Een abonnement koop je voor een perioden maar loopt automatisch door. Wil je dit niet dan moet je dit kenbaar maken. En anders wordt het bedrag automatisch vanuit je portemonnee betaald en afgeschreven. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je ineens geen gebruik van de diensten meer kan maken. De exclusieve kortingen zijn echt bijzonder en bijzonder groot. Je kan in de PlayStation Store veel kopen met hoge kortingen. De maandelijkse games die je worden aangeboden mag je houden.

Niets meer missen met PS Plus 12 maanden!

Kies voor een PS Plus 12 maanden wanneer je zeker weet dat je gebruik blijft maken van PS. Een jaar lang zonder zorgen gamen op het hoogste niveau. Contact hebben met mensen over de hele wereld, teams maken om samen een wedstrijd aan te gaan of adembenemende avonturen beleven. Of sla de voortgang van je game op in de cloud. Je kan verder met je avonturen wanneer en waar je wilt. Bij een vriend of op een tweede PS4 bij je thuis. Wil je niets meer missen? Neem het PS Plus 12 maanden abonnement!

https://www.dreamgame.nl