Down Home
Business

Een schijnwerper is multifunctioneel

Wanneer je start met het oprichten van een eigen bedrijf, zijn er tal van zaken waar je aan moet denken. Je hebt een pand nodig, computers, misschien een kassa(systeem) en meer. Maar wat ook vrijwel elk bedrijf goed kan gebruiken is een schijnwerper. Dit is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt wanneer je start met een eigen onderneming. Maar toch zie je vaak in het bedrijfsleven dat bedrijven veel gebruiken maken van een schijnwerper. Zeker wanneer deze schijnwerper ook nog eens oplaadbaar en portable is! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spotlight of een vorm van handverlichting zoals een looplamp of een zaklamp. Het zou je maar gebeuren, je hebt ergens kortsluiting en je moet een kleine en donkere ruimte verlichten. Wanneer je dan geen zaklamp, buisverlichting of looplamp in de buurt hebt wordt het al snel lastig om dit klusje te klaren. Maar daarnaast zijn er nog veel meer voordelen van een schijnwerper.

Voordelen van een schijnwerper.

Zoals de titel eigenlijk ook al prijsgeeft, is een schijnwerper multifunctioneel in gebruik. Maar daarnaast bevat een schijnwerper nog veel meer voordelen. Schijnwerpers bevatten namelijk vaak de laatste LED technologie met een erg hoge lichtopbrengst. Het grote voordeel daarnaast is dat een schijnwerper gemakkelijk elke plek kunnen voorzien van licht, aangezien de lampkop 190 graden wenkbaar is.

De IP 66 beschermingsgraad en de lange levensduur van de batterij zorgen er voor dat je vrijwel levenslang gebruik kunt maken van uw schijnwerper. Tevens hebben schijnwerpers ergonomische handgrepen en zijn ze verkrijgbaar in een industriële variant. Deze heeft een robuuste uitstraling maar is toch zeer laag in gewicht. Denk hierbij aan ongeveer 1,5 kilo. De lamp kan daarbij ongeveer 8 uur lang continue op vol vermogen branden. Kortom: voordelen genoeg om ook tot aanschaf over te gaan wanneer we het hebben over de schijnwerper. Het zal vast en zeker goed van pas komen, welke variant schijnwerper het ook word.

http://zone-atex.nl/schijnwerper/