Down Home
Image default
Business

Een trouwfilm laten maken? Kies dan voor een van de besten

Een trouwfilm laten maken door een ervaren en professionele videograaf om de belangrijkste en eerste dag van je leven samen vast te laten leggen is absoluut essentieel. Want je kunt situaties op je trouwdag niet een tweede of derde keer overdoen op je trouwdag.

Een trouwfilm laten maken is essentieel voor een waardevolle herinnering

Een trouwfilm laten maken door Arthur Huizinga is een goede beslissing. Hij is al meer dan 12 jaar een van de meest gewilde fulltime bruiloft videografen. En daarmee de favoriete keuze van vele mensen, met bruiloften van groot tot klein en alles wat daartussen ligt. Hij realiseert zich als geen ander hoeveel voorbereiding en planning er aan een trouwdag voorafgaat en dat wanneer de grote dag eindelijk komt, alleen het beste zal volstaan.

Veel talent

Toen Arthur in 2007 voor het eerst begon met het maken van bruiloftsfilms, was de markt wat verzadigd met “trouwvideo’s” in old school 80-jaren stijl. Zo lang heeft het fenomeen “trouwvideo’s” een vreselijke reputatie bij het grote publiek. In het afgelopen decennium is de publieke opinie verschoven naar een gunstiger kijk, voor een groot deel als gevolg van de toenemende normen van getalenteerde en toegewijde bruiloft videografen als Arthur Huizinga.

Best bestede geld

Arthur van Art Video weet uit eerste hand hoe belangrijk het is om een geweldige trouwfilm vol geweldige herinneringen te hebben om voor altijd te kunnen koesteren. Veel stelletjes hebben hem door de jaren heen verteld dat hun trouwvideo eigenlijk het beste geld was dat ze aan hun bruiloft hebben uitgegeven.

Aanwezig zonder aanwezig te zijn

Hij zal alle smaken en emoties van jullie grote dag vastleggen in een elegante, onopvallende en filmische stijl. Zijn belofte aan jullie is dat jullie, jullie geliefden en gasten nauwelijks zullen weten dat hij er is. De bruid en bruidegom zijn vaak verbaasd over hoe Arthur erin geslaagd is om het grotere plaatje, de essentie van hun trouwdag en alle kleinere details vast te leggen – de dingen die ze die dag zelf niet zagen gebeuren. De nieuwste kwaliteitscamera en audio apparatuur wordt gebruikt. Jullie trouwfilm wordt vervolgens professioneel bewerkt door Arthur, die alle ingewikkelde details van jullie huwelijksdag op een professionele manier vastlegt. Jullie trouwfilm wordt mede dankzij zijn inzet, passie en professionaliteit een langdurig en waardevol familie-erfstuk, zolang jullie beiden leven….en voor de komende generaties….