Down Home
Business

Elektrische laadpaal kopen

Een laadpaal kopen? Dat is slim, want elektrisch rijden is de toekomst. Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland: begin 2018 werden er 126.000 elektrische auto’s geteld op de Nederlandse wegen. Rijden op accu is daarnaast volop in het nieuws. Grote automerken zoals BMW, Audi, Mercedes en Volkswagen brengen op korte termijn diverse elektrische modellen op de markt. Met een groeiende aanbod worden elektrische auto’s krachtiger en betaalbaarder.

De voordelen van elektrisch rijden

Elektrische auto’s zijn goedkoper te onderhouden dan een brandstofauto. Ze kunnen tot wel 75% besparen op het gemiddelde brandstofverbruik, en komen in aanmerking voor een breed scala aan lokale (belasting)voordelen over de hele wereld. 

Daarnaast is een elektrische auto goedkoper te “tanken” dan een auto op brandstof. En als je op het werk je auto kan opladen, dan is het helemaal voordelig aangezien je werkgever de stroomkosten betaalt. Thuis opladen betaal je gemiddeld 22 eurocent per kWh voor het opladen. Ben je onderweg? Dat is vaak ook geen probleem, in Nederland zijn er namelijk genoeg oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Laadpaal kopen, maar eerst op gesprek met een adviseur

Gelukkig zijn er genoeg laadpaal adviseurs te vinden die jou kunnen helpen met al jouw vragen omtrent het kopen van een laadpaal. Neem bijvoorbeeld Reith Power, zijn specialist in laadpalen en helpen je bij het kopen en installeren van de juiste laadpaal voor jouw elektrische auto. Bekijk de website.

http://reithpower.nl/laadpaal/