Down Home
Image default
Business

Fidgets in verschillende varianten

Men kan fidgets in vele varianten krijgen. Zo zijn er fidgets die men in onze webshop kan halen zoals de bekende spinners. Deze zijn voor een aantal jaar inmiddels erg populair geworden onder kinderen en jongeren. Het zijn grappige spoelgoed dingetjes waar je aan kan friemelen wanneer je aan tafel zit of aan een bureau. Het geeft afleiding waardoor men niet met een been hoeft te tikken of met pen hoeft te spelen.

Verder kan men met fidgets leuke trucs uithalen wanneer men er een beetje bedreven in is. Er zal dus verschillende redenen om zo’n leuk hebbedingetje te kopen. In onze webshop heb je een ruime keuze in verschillende varianten ervan en vind je altijd wel iets dat in de smaak valt qua fidgets.

Fidgets met spinner

De meest bekende onder de fidgets is de spinner. Dit stuk speelgoed heeft gebruikelijk drie uiteinden waar men gemakkelijk met een vinger aan kan draaien. Door de kogellager, die in het midden van de fidget spinner is geplaatst en waar omheen de uiteinden draaien, kunnen enorme snelheden bereikt worden wat ervoor zorgt dat het gehele geval stabiel en in evenwicht blijft wanneer men het op één vinger laat staan. Hierdoor kan men verder nog trucjes uitvoeren waarbij men het speeltje, al draaiende, overgooit naar de andere hand. Wil men dus een van deze spinners of andere fidgets kopen? Breng dan een bezoekje aan onze site.

Fidget cubes en dergelijken

Er zijn tevens fidget cubes bij ons te koop. Deze vierkante kunststoffen blokken hebben op ieder oppervlak een apart speeltje zitten waar men aan kan friemelen. Zo kan men glijden, schakelen, rollen, ademhalen, klikken en dergelijke. Ook is er een grotere versie met twaalf vlakken beschikbaar. Daar zitten balletjes in en siliconen prulletjes waar men aan kan zitten. Ook zijn de fidget sticks met een andere functie niet te vergeten.

Related Posts

Oorsuizen: wat kunt u doen?

Weet wat je als student eet

Hoe werkt het populaire marketingmodel?