Down Home
Image default
Business

Fidgets om mee te spelen

Wil men een ruim assortiment met fidgets om mee te spelen? Neem dan een kijkje in onze webshop voor fidgets. Daar vindt men alle hebbedingetjes die momenteel erg populair zijn. Zo zijn er spinners die men kan gebruiken als afleiding. En daarnaast zijn er nog andere producten die men kan hanteren wanneer men verveeld is of als men zich juist wil concentreren.

De functie van fidgets is tweeledig. Aan de ene kant is het speelgoed om trucs mee te doen, waarbij men dan met name moet denken aan de spinners en de sticks. En aan de andere kant fungeert het als een stressbal die men kan gebruiken om de concentratie weer terug te krijgen dat zijn dan met name de fidget cubes waarmee men kan spelen.

Populaire fidget spinners

In eerste instantie zal men bij fidgets denken aan de spinners die veelvuldig gebruikt worden door kinderen en de jongeren onder ons. Dit zijn speeltjes die van kunststof of metaal zijn gemaakt. Het bestaat gewoonlijk uit drie uiteinden waaraan men kan draaien om het een enorme snelheid mee te geven. In combinatie van de kogellager in het middenstuk van de fidget spinner kan zo’n hoge snelheid worden bereikt. Hierdoor kan het in evenwicht blijven wanneer het op de vinger wordt gehouden. In principe zijn deze fidgets een moderne variant van een tol. Men houdt dit speelgoed echter met twee vingers van dezelfde hand beet en kan zodoende het vast blijven houden of men kan er trucs mee doen door zo’n fidget spinner over te gooien.

Andere fidget producten

Er zijn nog andere fidgets die men in onze webwinkel kan kopen. Zo zijn er fidget cubes, sticks en aanverwante producten. Wil men een compleet overzicht van alle puzzels en speeltjes? Ga dan naar onze website en zie welke fidgets we u te bieden hebben.