Down Home
Business

Fietsen in Nederlands’ mooiste gebieden

Nederland kent tal van prachtige plaatsen en gebieden waar je kunt fietsen. Of je nou liever gaat voor een rustige route waar je echt optimaal kunt genieten van de omgeving, of juist liever gaat voor een ruige route waarbij je helemaal op gaat in de omgeving. In Nederland vind je de mooiste fietsroutes. Zeker in de Achterhoek vind je diverse fietstochten die zeker de moeite waard zijn. Iedereen die houdt van fietsen moet eens in de Achterhoek zijn geweest. Het is alsof je even helemaal ergens anders bent, maar toch dicht bij het hier en nu. Prachtige bossen, heidens, vlaktes, weilanden en pittoreske dorpjes om onderweg te bekijken. 

Trek op uit

Om eerlijk te zijn is fietsen in de Achterhoek het allerleukst wanneer je dit meerdere dagen kunt doen. De prachtige omgeving van oost Nederland is niet in 1 dag te ontdekken. Kies er daarom voor om een hotelovernachting te boeken in een Achterhoeks hotel, zodat je meerdere dagen kunt gaan fietsen door de omgeving. Neem als voorbeeld Hotel BonAparte in de Achterhoek. Zeker voor fietsliefhebbers is dit hotel ideaal! Het is namelijk het startpunt van diverse wandel- en fietsroutes. Stap het hotel uit en begin direct aan een van je mooiste fietstochten ooit.

Fietsarrangement

Boek een voordelig fietsarrangement via het hotel en alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld. Diverse fietsroutes worden voor je uitgezocht en je hebt helemaal zelf in de hand welke afstand je wil afleggen. Heb je een lange dag fietsen erop zitten? Breng dan het verwarmde zwembad een bezoekje, of ga lekker bijkomen in de sauna van het hotel. Zo kun je uitgerust gaan slapen zodat je de dag erna weer met volle moed aan een nieuwe fietstocht kunt beginnen. In de Achterhoek fietsen is het mooiste dat er is.

http://www.hotelbonaparte.nl/fietsen-in-de-achterhoek