Down Home
Image default
Business

Ga de strijd aan met het noodlot

Wie het ooit al heeft meegemaakt, weet wat het betekent wanneer je pand en je inboedel gevaar lopen. Of het nu gaat om brand, een inbraak of een natuurramp, je gebouw of de inhoud ervan verliezen betekent een trauma. Het duurt een hele tijd vooraleer je hier over bent, en vergeten doe je het nooit. Het noodlot geen kans geven is dan ook de beste manier om de veiligheid van je goederen en gebouwen te verzekeren.

Inbraakbeveiliging voorkomt veel leed

Hoe goed je je pand ook zelf afsluit, inbrekers vinden er wel wat op. Daarom is een goede inbraakbeveiliging van cruciaal belang. Hoe sneller er opgespoord wordt dat iemand wil binnendringen, hoe sneller er actie kan ondernomen worden. Ofwel gaat er bijvoorbeeld een alarm af dat de dieven afschrikt, ofwel wordt er een centrale verwittigd die komt kijken wat er aan de hand is. Ook camerabeveiliging mag je onder inbraakbeveiliging rekenen. Camera’s schrikken eveneens tot op grote hoogte af. Bovendien beschik je over beeldmateriaal als bewijs van de inbraak.

Laat je pand niet in rook opgaan

Brandbeveiliging is een ander domein om je goederen te beschermen. Van zodra er maar iets in de richting van brand wijst, wordt er een centrale of jijzelf verwittigd. Hoe sneller er ingegrepen wordt, hoe beperkter de schade.

Combineer de twee: brand- en inbraakbeveiliging

Om een totaalpakket aan beveiliging te voorzien, combineer je deze twee. De installatie kan in één beweging gebeuren, de meldcentrale kan dezelfde zijn voor de twee en de bediening kan ook vanuit één centraal punt gebeuren. De bediening van deze systemen kan perfect via je pc, via een app, smartphone of tablet. Zo worden efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid aan elkaar gekoppeld.

https://bunic.be

Related Posts

Internet marketing specialist Amsterdam

Huis verhuren?

Nieuwe oefentoets Wft vermogen