Down Home
Business

Geld verdienen met studeren

Geld verdienen met studeren

Studeren

Samenvattingen, uittreksels, aantekeningen, scripties, uitwerkingen, projecten en andere documentenverkopen? Je kunt samenvattingen verkopen van verschillende opleidingen en van de verschillende niveaus. Cursussen, mavo, havo, vwo, MBO, HBO of Masteropleidingen. Veel studenten gingen je al voor en verdienen nu honderden euro’s met het schrijven van samenvattingen!

Wist je dat…..

Een student die een samenvatting schrijft tot vijf keer sneller leert dan een student die alleen het boek doorleest?

Een samenvatting maken betekent dus niet dat je er alleen geld mee kunt verdienen, je leert er ook nog het meeste van! Een goede voorbereiding plus een extra zakcentje!

Verder nog enkele tips voor een optimale voorbereiding op je tentamen/examen.

  1. Voorbereiding colleges: Lees je vóór het college in op de lesstof die behandeld gaat worden.
  2. Colleges volgen: Probeer zoveel mogelijk colleges te volgen. Steeds meer universiteiten hebben ook het online volgen van colleges, dit kan veel tijd besparen!
  3. Begin tijdig met het leren van het tentamen. Een samenvatting zorgt ervoor dat je veel tijd kunt besparen vlak voor de tentamens. Vaak heb je ook meerdere tentamens kort na elkaar. Een samenvatting kan uitkomst bieden.
  4. Maak iedere week een deel van de samenvatting van het studieboek. Op deze manier lees jij je goed in op de lesstof en kun je eventueel huiswerk gemakkelijker maken.
  5. Maak oefententamens: Op deze manier weet je ongeveer wat je te wachten staat en of je de lesstof beheerst.

 

Hoe werkt studeren en samenvattingen verkopen?

Ontwerp:

Ontwerp een studiedocument en deel het document met andere studenten. Je kan studiemateriaal binnen verschillende categorieën ontwerpen. Dit zijn onder andere samenvattingen, aantekeningen, project opdrachten, scripties en oefenvragen. Schrijf een samenvatting van het hele boek en vraag er eerst niet teveel voor. Een verkoopprijs van ongeveer € 3,- per download levert het beste resultaat op. Je kunt altijd de verkoopprijs nog aanpassen!

Registreer:

Het registreren is gratis. Binnen een paar minuten staat jouw document online en wordt het gedeeld met andere studenten. Je mag zelf bepalen of je de samenvattingen gratis deelt of dat je een vergoeding voor je document vraagt.

Je hebt er geen omkijken naar, alles wordt voor je geregeld! Wil je extra inkomsten genereren, deel dan de Kennisdelen-link van jouw document op social media of andere websites.

 

KennisDelen en studeren

KennisDelen is de voordeligste aanbieder van Nederland. Andere platforms zoals Stuvia waar jij samenvattingen kunt verkopen vragen ruim 50% verkoopcommissie. Bij KennisDelen is dit slechts 25% inclusief transactiekosten. De verkoper verdient immers het grootste aandeel!

KennisDelen = EERLIJK en VOORDELIG

Verkoop nu ook jouw samenvattingen!

 

 

Gratis proefexamen sociale hygiene 2017 2018

In de Drank- en horecawet zijn eisen gesteld aan leidinggevende en ondernemers in de horeca waar alcohol geschonken wordt. Bereid je goed voor op het examen SVH sociale hygiëne. Toetsjekennis! Je kunt nu gratis de proefexamen sociale hygiëne maken. Het zijn ruim 200 vragen om je goed voor te bereiden op het examen sociale hygiëne. De oefenvragen en proefexamen kun je helemaal gratis maken. Je kunt per onderwerp de 10 hoofdstukken van het officiële SVH boek oefenen. Als je alle hoofdstukken hebt doorgenomen kun je beginnen met de proefexamens. De proefexamens moet je maken binnen een bepaalde tijd. Het examens sociale hygiene bestaat uit 40 vragen die je binnen 60 miunten moet beantwoorden. Als je de theorie goed hebt bestudeert dan heb je voldoende tijd om de vragen rustig te lezen en te beantwoorden.

 

Samenvatting sociale hygiene

Via KennisDelen kun je een samenvatting kopen voor slechts € 4,99. De samenvatting is gebaseerd op basis van het studieboek SVH sociale hygiëne en is geschikt voor examens vanaf 5 september 2016. Gegevens van dit boek:

ISBN: 9789052110486
Schrijver: A. Appel
Jaar: 2016

Het studieboek is per september 2017 nog ongewijzigd. Als er een nieuwe druk verschijnt zal de samenvatting worden aangepast en beschikbaar gesteld worden op de website via KennisDelen. Koop nu de samenvatting en begin direct met leren. Al tientallen tevreden cursisten van de sociale hygiene gingen jou voor en zijn geslaagd!

Samenvatting SVH Sociale Hygiëne