Down Home
Business

Goed HRM advies door jarenlange ervaring

HRM advies geven binnen uw bedrijf is niet altijd even makkelijk. Het kan gebeuren dat u misschien vastloopt tijdens het geven van dit advies en hier wel wat extra hulp bij kunt gebruiken. Vaak komt het voor dat mensen HRM advies erg onderschatten, zij denken dan dat ze dit er wel even bij kunnen doen, maar in praktijk valt het toch aardig tegen. Simpra helpt u graag bij het geven van goed HRM advies, door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij u kunnen voorzien van het allerbeste advies als het gaat om Human Resource Management (HRM). Patrick Eichelsheim is al meer dan dertig jaar uw ideale partner als het gaat om het geven van HRM advies. Hij weet keer op keer de juiste snaar te vinden met zijn adviezen en op die manier de beste resultaten in een bedrijf naar boven te halen.

HRM advies voor kleine- en grotere bedrijven

Simpra biedt HRM advies aan zowel kleine- als grotere organisaties. Door de vele ervaring van Simpra, weten zij precies hoe zij uw bedrijf het beste kunnen helpen. Het maakt niet meer uit of uw bedrijf kleiner is of juist wat groter. Simpra heeft in de loop der jaren met allerlei bedrijven gewerkt en weet zo hoe zij u het beste van advies kunnen voorzien. Wanneer u HRM advies wilt voor een grotere organisatie, dan kijkt Patrick vooral naar zijn eigen expertises. Zo is hij gespecialiseerd in HRM advies bij bijvoorbeeld woningcorporaties, maar ook in interim HRM, duurzaam personeelsbeleid en in het geven van raad en daad bij de samenstelling van uw loongebouw.

Veel verschillende mogelijkheden

Simpra is geschikt voor elk bedrijf. Of u nu enkel objectief personeelsadvies wilt, een bemiddelaar nodig heeft als gevolg van een arbeidsconflict of uw personeelsbeleid duurzamer wilt maken: Simpra is uw ideale partner als het gaat om HRM advies! Vraagt u zich af of ook uw mogelijkheid werkelijkheid kan worden bij Simpra? Neem dan gerust contact op en u zult er snel achter komen!

Aanvullende vragen

Spreekt Simpra u aan en denkt u dat wij uw oplossing kunnen zijn? Neem dan snel een kijkje op onze website om al onze mogelijkheden te bekijken. Ook bent u van harte welkom om contact op te nemen als u nog aanvullende vragen hebt. Wij zien u graag bij Simpra om u te helpen met het verzorgen van het beste HRM advies!