Down Home
Business

Gratis hoortest

In dit artikel leest u alles wat u moet weten over een gehoortest. Veel mensen onderschatten wat een gratis hoortest kan betekenen voor hun en daarom willen wij iedereen adviseren om preventief een gehoortest te laten doen. Het neemt niet alleen weinig tijd in beslag, maar u weet ook of u wel goed om gaat met uw oren.

Wat is een hoortest precies?

Een hoortest is een test waarin gemeten wordt of uw oren nog functioneren zoals ze zouden moeten functioneren. Door verschillenden geluiden te horen te krijgen op verschillende frequenties, wordt er nagegaan welke tonen u wel en/of niet kunt horen. Deze geluiden worden ook afgewisseld op uw rechter en linker oor, zodat er kan worden nagegaan of het ene oor net zo goed functioneert als de ander. U zit tijdens de test is een geluidsdichte ruimte, zodat u helemaal geen andere geluiden van buitenaf kunt horen.

Hoelang duurt de test?

Afhankelijk van het advies dat na de test wordt gegeven kan de gehoortest soms iets uitlopen. Over het algemeen duurt de test zelf 10 min.

de uitslag

Wanneer u de test heeft voltooid, krijgt u een uitslag mee van uw audicien. In deze uitslag staat precies wat u wel zou kunnen horen en wat niet. Uw hoorspecialist zal u naar aanleiding van de uitslag (mits negatief) ook gelijk adviseren hoe u de gehoorschade in de toekomst tegen kunt gaan en wat andere vervolgstappen zouden kunnen zijn.

 

Bent u benieuwd naar een hoortest? Doe dan de gratis gehoortest bij Het Hoorhuis. Onze hoorspecialisten staan altijd klaar om u met warme koffie of thee te ontvangen! Twijfel niet en maak een afspraak in één van onze twee filialen.

 

http://www.hethoorhuis.nl/