Down Home
Image default
Business

Grote laptoptassen zijn je beste vriend!

Laptops zijn enorm handig om overal mee naartoe te nemen en past helemaal bij het fenomeen thuiswerken. Meestal is een grotere laptop zoals een 15,6 of 17 inch laptop erg geschikt voor als je moet werken, want dan is het beeldscherm lekker groot en kun je meerdere programma’s naast elkaar openen. Een onmisbare accessoire hierbij is de laptoptas, want je moet je grote laptop wel altijd mee kunnen nemen om de ene keer in een koffietentje te werken en de andere keer weer e-mails te tikken in de trein! 

Grootte opmeten van de laptop 

Laptops komen in allerlei maten en laptops van 15,6 of 17 inch rekenen we tot de grotere formaten die verkrijgbaar zijn. Een bijbehorende 15,6 inch laptoptas of 17 inch laptoptas zien wij dus als grote laptoptassen. Je kunt achter het formaat van je laptop komen door het scherm diagonaal op te meten en deze om te rekenen naar het aantal inch. Als je een laptoptas koopt, dan staat er meestal bij welk formaat laptop je erin kwijt kan. Weet je niet helemaal zeker of je grote laptop wel in de laptoptas past? Dan kun je ook de lengte en breedte van de tas opmeten en deze vergelijken met de lengte en breedte van de laptop zelf. 

Waarom grote laptoptassen handig zijn 

Een grote laptoptas waar je een 15,6 of 17 inch laptop in kwijt kan is niet alleen handig voor als je daadwerkelijk een laptop bij je hebt, maar ook als je bijvoorbeeld een grote papiermap of boek mee moet nemen. Door het grote formaat hoef je niet moeilijk te doen door alles te passen en meten en kun je dus ook andere spullen van hetzelfde formaat als je laptop in je tas kwijt. Daarnaast speel je met een grote laptoptas altijd op safe. Mocht je ooit een kleinere laptop aanschaffen (bijvoorbeeld van 13 inch of 11 inch), dan kun je deze gewoon in een grote laptoptas blijven doen, bedoeld voor laptops van 15,6 of 17 inch. Andersom kan dat natuurlijk niet!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/laptoptassen/