Down Home
Image default
Business

Handig in tijden van COVID19; contactloos aanmelden

Het zo min mogelijk fysiek contact maken komt in deze tijden van corona van pas. Je hebt natuurlijk liever fysiek contact met iemand, maar nu is het handiger als je het zoveel mogelijk online doet. Denk aan online lessen en vergaderingen. In bepaalde situaties moet je toch ergens heen in het echt. Veel dingen moet je echter echt ergens heen gaan. Denk niet alleen aan een huisarts, maar bijvoorbeeld ook aan de fysio of orthodontist. Veel van dit soort organisaties werken tegenwoordig met een bezoekersregistratiesysteem.

 

Digitalisering

In deze tijd is het belangrijk om creatief te zijn. Elk probleem verdient een oplossing. Zo zouden bedrijven en organisaties die persoonlijke bezoeken hebben, eigenlijk een contactloos aanmeldpunt moeten hebben. Oftewel een digitale bezoekersregistratie. Op deze wijze is het erg handig om een bezoeker digitaal te registreren. Het zorgt er ook voor dat bepaalde medewerkers pas iemand benaderen nadat ze diegene een coronavragenlijst heeft ingevuld en zich heeft aangemeld. Dit gebeurt op een apparaat. Je kunt denken aan het een iPad die met een statief op de vloer staat. Een ingebouwd scherm in een muur is ook een realistische optie. Op verschillende plekken in het land komt dit al voor, bijvoorbeeld de luchthaven. Je kunt op deze plek zelf je ticket afdrukken. Wanneer elk bedrijf dit zou doen zou het onnodig contact sterk afnemen.

 

Voordelen receptie

Er zijn een aantal voordelen voor de receptie. Een receptionist hoeft minder uit te printen, minder medewerkers in te lichten, minder registratie en je hoeft minder op contact met mensen te letten. Zo raak je bijvoorbeeld niet dezelfde spullen aan. Het zijn vaak kleine, mar wel moeilijke en vervelende, taken die automatisch uitgevoerd kunnen worden. Op deze wijze krijgt de receptionist meer tijd om andere belangrijke werkzaamheden uit te voeren.

Er is aanwezigheidsregistratie voor een aantal verschillende soorten organisaties en bedrijven. De registratie kan aangepast worden aan de huisstijl van de organisatie of het bedrijf. Het systeem kan ook functies krijgen die belangrijk zijn binnen de organisatie. Je zou wel kunnen zeggen dat contactloze apparatuur vele voordelen biedt. Zo komt het vaak handig van pas en kun je er verschillende functies aan geven.

http://economy.nl

Related Posts

Internet marketing specialist Amsterdam

Hoog sensitiviteit in het dagelijks leven

Het mooiste cadeau voor en 50 jaar getrouwd stel