Down Home
Business

Het beste ICT bedrijf van Ede gevonden

Al langere tijd was ik op zoek naar een goed ICT bedrijf in Ede (klik hier voor ICT bedrijf Ede). Voor mijn eigen bedrijf wilde ik namelijk alle ICT graag uit handen geven omdat ik merkte dat hier voor mij veel te veel tijd in ging zitten. Dit kwam doordat het onderhouden van de ICT erg veel werk is, iets dat ik in eerste instantie zeker heb onderschat. Via wat zakelijke relaties werd ik gewezen op Xantion. Zij vertelden mij dat zij ook hun ICT uit handen hadden gegeven en dit hebben gedaan bij Xantion. Ik besloot een kijkje te nemen op de website en zag al snel dat Xantion een erg professioneel ICT bedrijf uit Ede is. Het viel mij direct op dat zij hun werk erg serieus nemen en erg professioneel oogden. Nieuwsgierig nam ik contact op met Xantion om te bespreken welke mogelijkheden er allemaal waren, een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad.

Een ICT bedrijf in Ede dichtbij huis

Het was voor mij van essentieel belang om een goed ICT bedrijf in Ede te vinden. Ik wilde namelijk dat de ICT dichtbij mij geregeld zou worden en dat ik op elk gewenst moment langs kon komen als dat mogelijk was. Daarom was ik ook erg blij dat ik gewezen werd op Xantion, zo wist ik van anderen dat zij al goede ervaringen hadden met Xantion en hoefde ik dit dus niet eerst zelf nog uit te gaan vogelen. Het beheer van mijn ICT-voorziening kon ik volledig en eenvoudig uitbesteden aan Xantion. Dit kostte mij slechts €1,95 per werkplek per dag. Dit was allemaal ook nog eens inclusief de servers, netwerken en alle vragen van de gebruikers. Ik was af van alle dure investeringen en hoefde geen aparte medewerkers meer in te schakelen voor deze taken. Dankzij Xantion kon ik mij snel weer volledig focussen op mijn bedrijf, zonder mij zorgen te maken over de ICT van mijn bedrijf.

Een bedrijf waar je op kan vertrouwen

Ik zou Xantion omschrijven als een zeer vriendelijk en professioneel ICT bedrijf uit Ede. Een bedrijf waar je erg goed op kan vertrouwen en waarbij je weet dat je ICT in goede handen is!