Down Home
Image default
Business

Het brede wagenpark van de Nissan dealer

Een breed wagenpark van de beste kwaliteit, dat kunt u verwachten bij de Nissan dealer in Nunspeet. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een gloednieuw model of een occasion, bij Nissan van de Bunte is er voor iedere wens en gepast aanbod. Bekijk het actuele aanbod alvast op de website. Bent u binnenkort eigenaar van een ICRA, LEAF, PULSAR, JUKE of een X-TRAIL?

De dealer in Nunspeet: ook voor reparaties aan uw Nissan

Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of reparaties, in de werkplaats kan het team van Nissan van de Bunte iedere Nissan voorzien van het nodige onderhoud. Er wordt enkel gewerkt met originele onderdelen en u bent verzekerd van een eerlijke prijs. Wilt u ook gebruikmaken van deze service? De automonteurs bij de Nissan dealer in Nunspeet plannen graag een afspraak met u in.

De autowerkplaats is vijf dagen per week geopend

Van maandag tot en met vrijdag bent u van harte welkom in de werkplaats. Echter wordt het wel aangeraden om een afspraak in te plannen. Wilt u liever een proefrit maken in een van de auto’s van de Nissan dealer Nunspeet? In dat geval kunt u te allen tijde vrijblijvende binnenlopen. Het team van Nissan van de Bunte gaat graag met u om tafel zitten, om zodoende uw wensen helder in kaart te brengen.