Down Home
Business

Het nut van winkelaanbiedingen en -promoties

Je kent het waarschijnlijk wel, die wekelijkse promoties die je bijvoorbeeld terugvindt in Delhaize folders. In wekelijkse folders zetten winkels en supermarkten vaak producten in de kijker die ze dan aanbieden met extra (volume)kortingen. Deze promotiefolders komen meestal rechtstreeks bij je aan in de postbus, en verdwijnen dan ook vaak weer even snel in de prullenmand. Zonde, want je kan met promoties heel wat besparen op je budget!

Waar vind je de beste winkelpromoties

Elke winkel of supermarkt heeft zo zijn eigen promoties, en het is niet makkelijk om hier een duidelijk overzicht over te hebben. Delhaize staat bekend om haar sterke aanbod in wijnen. Voor wijnliefhebbers is het aangewezen om de wekelijkse wijnbeurs folders van Delhaize in het oog te houden. Heb je regelmatig nieuwe huishoudproducten nodig voor je woning, dan zijn de folders van Carrefour wel handig. Carrefour Market biedt wekelijks heel wat sterke promoties aan op was- en kuisproducten, schoonmaak, en zelfs elektro! Ben je een fan van Albert Heijn? Hou dan zeker in de gaten bij de folders van Albert Heijn wanneer het “hamsterééééén”-week is, dan geven ze vaak 1+1 product gratis weg.

Hoe hou je al die promoties in de gaten

Het klinkt een heuse opdracht, op de hoogte te blijven van al die interessante promoties van bijvoorbeeld Delhaize, Lidl, Action of Albert Heijn. Wat je hiervoor kan doen is wekelijks naar de websites van al deze winkels en supermarkten surfen, of je kunt een website zoals Folderbode.be bekijken wanneer je wil gaan shoppen. Op Folderbode.be  staan alle folders van al je favoriete winkels verzameld op één plek. Zo hoef je nooit meer die overvolle postbus leeg te halen of bonnetjes uit te knippen. Ze staan gewoon allemaal online verzameld op één website. Ga je volgende keer eerst twee keer nadenken voor je naar de winkel vertrekt?

 

https://www.folderbode.be/