Down Home
Business

Het voorkomen van een hart- en vaatziekte

Hart- en vaatziekten overkomt steeds meer vrouwen. Dit komt vooral door een slechte levensstijl, hierdoor ben je sneller vatbaar voor de ziekte. Maar ook als je gezond leeft kan het je overkomen, het is ook een erfelijke ziekte. Vrouwen zijn de laatste jaren druk met allemaal verschillende dingen. Stress op het werk, te weinig slaap en ongezonde levensstijl.

Stress komt heel veel voor bij vrouwen, het is eigenlijk gewoon een spanning. Spanning is natuurlijk niet verkeerd want dit heeft ieder mens. Wanneer je teveel spanning hebt kan je klachten krijgen en dit is stress. Bij stress krijg je hoofdpijn, rugpijn, stijve schouders, vermoeidheid enz. Mensen die stress hebben zijn vaak geïrriteerd en voelen zich ongelukkig.

Een gezonde levensstijl voor hart- en vaat ziekten komt er op neer dat je niet rookt, omdat onder anderen je zuurstofgehalte vermindert in het bloed, het kan de bloedvaten vernauwen en de wand van de bloedvaten kan beschadigen. Ook is het belangrijk dat je minimaal 30 minuten per dag beweegt, dit houd onder anderen het hart en de bloedvaten in conditie en het verlaagt de bloeddruk. Daarnaast is gezond eten belangrijk en proberen om stress te vermijden.

Als je het niet gaat lukken om de gezonde levensstijl aan te houden dan kan je altijd nog gebruik maken van natuurlijke supplementen. Je hebt speciale supplementen die je bloedvaten schoon maken. Bijvoorbeeld vascucitaal, dit is een product dat enorme gezondheidseffecten bevat volgens menig natuurartsen. Het product is verzonnen door een Amerikaanse natuurarts. De cardiologie weten niet wat ze van dit product moeten vinden, hun vinden het maar duur en de effecten zijn niet echt bewezen. Het product is niet schadelijk voor je lichaam, dus je kan het gerust een keer proberen of het voor jou gaat werken. Ook kan je altijd even naar de huisarts als je het niet zeker weer of het voor jou lichaam goed werkt.

 

http://www.oligopharma.nl