Down Home
Business

Het werken met beplating in de bouw: een slimme keuze

U gaat bouwen en bent op zoek naar bekleding voor uw wanden. Dan is wandbeplating de meest efficiënte, praktische en mooie oplossing. Eigenlijk maakt het niet uit om wat voor een gebouw het gaat of voor welke functies u bouwt. Of het nu om een bedrijfspand gaat op een industriegebied of een boerenschuur op het platte land. Voor elke situatie zijn er geschikte gevelplaten voor handen. Door de diversiteit in producten en uitvoeringen is er geen situatie denkbaar waarin geen beplating kan worden toegepast. Traditioneel of modern, onopvallend of juist opvallend, met ramen en deuren of zonder ramen en deuren. Alles kan.

Bouwen met platen; een slimme keuze

De soorten beplating zijn echt zeer divers zodat elk pand een unieke uitstraling kan behalen. Zelfs voor schuren is er de ouderwetse gepotdekselde mogelijkheid. Zo is het net alsof de schuur een geteerde houten buitenkant heeft maar tegelijkertijd is het materiaal veel duurzamer en makkelijker in het onderhoud. Ook industriële panden willen graag herkenbaar en onderscheidbaar zijn. En dat is zeker mogelijk met de diversiteit aan profilering en kleur. De meeste gevelplaten zijn ook geïsoleerd verkrijgbaar waardoor er snel een fijn binnenklimaat gecreëerd wordt. Ook ramen en deuren zijn geïntegreerd leverbaar. Veel maten zijn voorhanden. Zo kunt u met alle toepassingsmogelijkheden toch een heel uniek pand neer laten zetten.

Zoek een professioneel bedrijf

Wanneer u voor gevelbeplating kiest is het raadzaam de montage te laten doen door professionals. Mensen die ruime ervaring hebben in het werken met beplating en die alles weten van de producten die verkocht worden. Bij EG Assembly vindt u alles in 1 hand. EG Assembly heeft goede vakmensen in dienst. Zo kunnen ze u goed adviseren maar weten ze ook de producten goed te leveren en monteren. Ze zijn trots op hun producten en dragen dat ook uit. Ze adviseren en helpen u graag verder in uw bouwproject.

https://www.egbv.nl/