Down Home
Business

Highcare

Highcare

Bij Highcare zijn ze erin gespecialiseerd om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Door de vraag in de zorg te combineren met het aanbod, wordt er altijd een perfecte match gevonden. Highcare is onder andere actief in de zorg en de veiligheid. Door de jarenlange ervaring weten ze waar ze mee bezig zijn, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Ze hebben mensenkennis en doen er alles aan om een goede match te vinden. Bij Highcare bewegen ze mee met de markt. Is er een grote zorgvraag? Dan weten ze wat ze te wachten staat. Is er een krappe zorgvraag? Ook dan hebben ze genoeg vacatures om hun mensen in te zetten en van werk te voorzien.

Highcare Academy

Eén van de uitgangspunten van Highcare is dat er altijd persoonlijke ontwikkeling plaatsvindt. Hiervoor is de Highcare Academy ingericht. Hier kunnen werknemers terecht voor bijscholing, zodat de kennis altijd up-to-date blijft. En het aanbod is ruim, want voor elk vakgebied zijn er verschillende cursussen. Want topkwaliteit in de gezondheidszorg is de belangrijkste missie van Highcare. Zo kun je bijvoorbeeld cursussen volgen voor het omgaan met complex gedrag of om het specialisme van triage.

Aan het werk

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan de mogelijkheden! Want die er zijn er genoeg. Je kunt er altijd aan de slag, als je wilt. Als flexwerker, als zzp’er, als gedetacheerde of in vaste dienst. Je kunt zelf bepalen hoe, waar en wanneer je werkt. Dit is ideaal om te combineren met jouw privéleven. Er zitten verschillende voordelen aan elk dienstverband. Als flexwerker geniet je van de vrijheid, omdat je een nul-uren hebt heb je geen verplichtingen. En je kunt je diensten flexibel inpakken, omdat je losse diensten werkt. Zo kun je voor een langere periode aan het werk of voor een aantal weken.

https://highcare.nu/