Down Home
Business

Horeca personeel inhuren in Amsterdam

Horeca personeel inhuren in Amsterdam

U wilt horeca personeel inhuren Amsterdam? Maak kennis met Attend.Zij helpen u graag bij het verhogen van de gastbeleving, Attend is namelijk gespecialiseerd in het inzetten van medewerkers in de horeca. Het personeel levert een positieve bijdrage aan de beleving van uw gasten en medewerkers. Wat de voordelen zijn van dit flexibele horecapersoneel? U leest het in dit blog.

Goede werkmentaliteit

Personeel zoeken in de horeca hoeft geen eindeloze zoektocht meer te zijn. Vanuit het perspectief van de werkgevers gaat Attend op zoek naar personeel dat past bij uw organisatie. Attend werkt met de beste vakmensen. Al het personeel heeft ruime ervaring in de horeca en hebben indien nodig speciale trainingen gevolgd.

Flexibel

U heeft als ondernemer vaak te maken met verandering in uw branche. Flexibel personeel is dan van belang. Zij zorgen voor een wendbare organisatie. Het inhuren van personeel is gemakkelijk en de samenwerking beëindigen ook. Attend is er om u te ontzorgen en neemt u de financiële rompslomp graag uit handen.

Transparante personeelskosten

De personeelskosten bij tijdelijke contracten zijn transparant. Indien u personeel inhuurt via Attend dan betaalt u een vast bedrag. Uw persoonlijke personeelskosten vallen dus niet opeens hoger uit bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. De kosten die u heeft zijn alleen voor personeel dat aan het werk is.

Betrouwbare partner

Als het gaat om personeel in de horeca is Attend uw betrouwbare partner. Zij kennen de markt als geen ander en weten waar u behoefte aan heeft: medewerkers die waarde toevoegen doordat zij een positieve bijdrage leveren aan de beleving van uw gasten. Uw wensen als opdrachtgever staan centraal. Vanuit deze behoefte wordt op zoek gegaan naar de beste match tussen werkgever en werknemer. Benieuwd naar wat Attend voor u kan betekenen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of breng een bezoek aan de website van Attend.

https://www.attend.nl/