Down Home
Business

Houd je verlichting up-to-date!

Na verloop van tijd krijgt vrijwel elk bedrijf er mee te maken, de verlichting wordt er niet beter op en is eigenlijk wel aan vervanging toe. Maar waar moet je de verlichting voor gaan vervangen? Kun je het beste kiezen om de huidige verlichting te vervangen voor dezelfde exemplaren? Of is het misschien verstandiger om LED lampen aan te schaffen?

Huidige TL armatuur ombouwen naar LED variant

De verstandigste keuze is om uw huidige TL armatuur om te gaan bouwen naar een energiezuinige LED variant. Wanneer je vroeger met dit dilemma zat, was het nogal lastig om een goede keuze te maken aangezien de overstap niet goedkoop is. Gelukkig is dit tegenwoordig een heel ander verhaal! Wanneer je als bedrijf zijnde namelijk de overtap maakt naar energie zuinige LED verlichting, kan het maar zo zijn dat je in aanmerking komt voor de EIA.

Wat is de EIA?

De letters EIA staan voor Energie Investeringsaftrek. Dit wil zeggen dat als je de overstap maakt van TL verlichting naar LED verlichting, dat je hierdoor in aanmerking kunt komen voor subsidie. Maar de EIA is natuurlijk niet het enige voordeel wanneer je de overstap maakt van je huidige verlichting naar LED verlichting, nee er zijn nog veel meer voordelen!

Voordelen van Retro fit LED verlichting

Naast de Energie Investeringsaftrek zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen wanneer je je huidige verlichting armatuur omzet naar een energie zuinige variant. Het is snel en eenvoudig toe te passen op de meeste serie lampen. Het is vanzelfsprekend kostenbesparend in energieverbruik en natuurlijk ook in aanschaf. Daarnaast zal de lichtopbrengst ook vele malen groter zijn. Wat daarnaast ook opvallend is, is dat retrofit LED lampen zeer onderhoudsarm zijn. Je hebt er dus vrijwel geen omkijken naar, en dat is natuurlijk wel zo handig. Kortom: reden genoeg om de overstap te maken van TL verlichting naar retro fit LED.

http://www.zone-atex.nl/retrofit-led/