Down Home
Image default
Business

https://www.down-home.net/

Er is de laatste jaren heel wat te doen rond elektrische installaties. Om het nu gaat over particuliere of over industriële verlichting, er komt alsmaar meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld nog maar aan de wettelijke normen waaraan een elektrische installatie moet voldoen. Deze veranderen constant en u bent er misschien niet altijd van op de hoogte. Daarnaast wordt er ook meer en meer aandacht besteed aan het zuinig omspringen met energie. Zelf uw elektrische installatie gaan opbouwen is tegenwoordig bijna onbegonnen werk. U doet hiervoor best beroep op professionelen. Zo profiteert u van hun vakkennis en expertise. 

Elektrische engineering, kasten- en bordenbouw en andere specialiteiten 

Bij zaken zoals industriële installaties en elektrische kastenbouw wordt u uitgebreid begeleid door ervaren engineers. Zij doen voor u een volledige lichtstudie en maken een lichtplan voor uw pand op. Hierin wordt rekening gehouden met uw eigen inbreng en uw voorstellen. Schema’s, kabels en kortsluitberekening wordt voor u gedaan. De installatie wordt op de wettelijke manier uitgevoerd en u krijgt de nodige certificaten. Op die manier kunt u er gerust van zijn dat uw installatie wettelijk in orde is. 

Ombouw naar LED-verlichting 

Zeker in industriële panden is het omschakelen naar LED-verlichting het overwegen waard. U zult versteld staan hoeveel kosten u bespaart dankzij een dergelijke omschakeling. Als u nog niet echt overtuigd bent, kunt u aan de installateur een berekening vragen (ROI of ‘Return on Investment’) zodat u een duidelijk idee krijgt over wanneer uw investering gaat renderen. Er wordt ook gekeken naar subsidies die u kunt krijgen voor uw investeringen. Subsidies kunnen namelijk een aanzienlijk deel van uw kosten goedmaken. 

Ga mee met de tijd en doe dit op de meest economische manier. De functionele en de economische kant van uw elektrische installatie gaan hand in hand. Moderne elektrische installaties geven aan uw pand gegarandeerd een grote meerwaarde.

https://s-technix.be/