Down Home
Image default
Business

Internationaal pakket verzenden

Een verhuis brengt altijd de nodige zorgen met zich mee. Of het nu gaat om een klein pakketje dat u van België naar Nederland wilt sturen, of u wilt een groot pakket versturen naar Duitsland of Frankrijk, u wilt vooral dat uw goederen zorgeloos en onbeschadigd op hun bestemming aankomen. Een pakket versturen naar het buitenland laat je dan ook best aan professionelen over. 

Om welke verzending gaat het? 

Een internationaal pakket verzenden is niet zo moeilijk als u dit aan een ervaren verhuisfirma overlaat. Bepaal eerst welke verzending u wilt. Gaat het om een dringende verzending die per luchtvracht wordt opgestuurd? Gaat het om een grote hoeveelheid goederen die u via wegtransport of zeevracht wilt verzenden? Welke goederen zijn het precies? Zitten er gevaarlijke stoffen in? Hoe zijn ze verpakt? Zorgt u zelf voor de verpakking of gaat het om ‘rare’ vormen die u liefst door de verhuisfirma laat inpakken? Denk maar aan fietsen of bepaalde toestellen. Of gaat het om een zending die u van deur tot deur, met behulp van een camionette met chauffeur wilt laten uitvoeren? Dit zijn een paar voorbeelden van vragen die u zich moet stellen bij de verzending van uw pakket naar het buitenland. 

Uw verhuis aan scherpe prijzen 

Eens u bepaald hebt om welke zending het gaat, krijgt u een zeer gedetailleerde prijsofferte. Hierin vindt u elk detail en hoe de verzending precies gebeurt. De ophaling gebeurt op de dag dat u hebt gekozen. Eventueel worden de goederen ingepakt door de verhuizers als u dit gevraagd heeft. U krijgt een tracking-nummer bij elke zending. Dit is een volgnummer dat u op de website vindt. Zo bent u altijd op de hoogte waar uw zending precies zit. Door het grote aantal verzendingen dat deze firma doet krijgt u scherpe prijzen voor uw verhuis. 

Waarom uw goederen via een verhuisfirma laten verzenden? 

Het grote voordeel van werken met een professioneel verzendingsbedrijf is dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Alle douaneformaliteiten worden voor u gedaan en uw goederen zijn verzekerd. Op de website vindt u een heel aantal antwoorden op uw vragen, advies en ervaringen van klanten. U vindt er ook informatie over opslag van uw goederen, voor korte of lange termijn, of over de aankoop van verhuisdozen. Maak het u makkelijk en profiteer van de ervaring van een professioneel verzendingsbedrijf.

https://excessbaggageshipping.be