Down Home
Image default
Business

iPhone 12 beschermen

Wil je je iPhone 12 goed beschermen met één van de hoge kwaliteit iphone hoesjes? Wil je een hoesje online kopen? Dan ben je bij iPhonehoesjes op het juiste adres. Je hebt hier een groot aanbod aan hoesjes iphone. Een iPhone 12 kost bakken vol met geld en om deze reden is het ook erg belangrijk dat je zuinig op je telefoon bent en dat je je telefoon goed beschermt doormiddel van een hoesje. Door de duurzame materiaal keuze ben je er zeker van dat het hoesje erg kwalitatief van aard is en dat je er nog een heel tijdje mee door kan gaan, maar welke type hoesjes zijn er? In deze blog meer daar over.

Soorten beschermhoezen
Je kan je telefoon beschermen doormiddel van een book case, portemonnee case, hard case, soft case of wallet case hoesje. Er is echt voor ieder wat wils. Je hebt hoesjes met een professionele uitstraling en hoesjes met een wat meer speelse uitstraling. Nu wat meer over de soft en hardcase hoesjes.

De softcase voor de iPhone 12 wordt gemaakt van TPU materiaal. Dit materiaal is erg flexibel en elastisch. Je kan het makkelijk buigen en vormen zonder dat het breekt. Naast deze elasticiteit biedt het ook nog de hoog nodige bescherming voor je iPhone 12. De hoezen kunnen geleverd worden met een opvallende print, glitters en allerlei verschillende kleuren. Je kan zelfs nog kiezen voor een transparante hoes.

De hardcase hoesjes zijn een stuk harder en heel wat minder flexibel dan de softcase hoesjes. De hardcase hoesjes bieden bescherming aan de achter en zijkanten van je telefoon. De hardcase koffer zorgt ervoor dat er in veel gevallen bij het laten vallen van je telefoon schade aan je beeldscherm wordt voorkomen. Combineer de hardcase hoes met een screenprotector en je iPhone 12 is optimaal beschermt tegen krassen en barsten.

https://iphonehoesjes.nl/