Down Home
Business

Is uw dak klaar voor 2020?

Met de isolatienorm van 2020 op komst kan het zijn dat het tijd is om uw plat dak te isoleren. Tegen 2020 moeten namelijk alle woningen in ons land geïsoleerd zijn. Dit is echter nog lang niet het geval. Door de hulp van een professionele dakwerker in te schakelen, kan u dit voor uw woning snel en makkelijk in orde maken. Wees hierbij wel zeker dat u een bedrijf uitkiest dat om kan gaan met dakwerken aan platte daken.

Waarom uw plat dak isoleren?

Eerst en vooral is het belangrijk dat uw dak aan de isolatienorm van 2020 voldoet. Eigenlijk is het redelijk simpel: wanneer uw dak een isolatiewaarde heeft van minstens 0,75 k/waarde, is het in orde. Het kan zelfs zijn dat uw dak al aan deze norm voldoet! Is dit niet het geval, is het zeker aan te raden om uw dak zo snel mogelijk in orde te maken. Laat u niet afschrikken door de prijs van het isoleren van een plat dak: deze weegt niet op tegen de vele voordelen die eraan verbonden zijn. U kan namelijk hoge verwarmingskosten besparen in de winter en genieten van een frisse woning in de zomer. Daarnaast kan u genieten van verschillende premies wanneer u uw plat dak isoleert.

Wat is het kostenplaatje?  

De kosten om een plat dak te isoleren verschillen per bedrijf, maar zijn ook afhankelijk van de staat waarin uw dak verkeert. Het kan namelijk zijn dat er herstellingen moeten worden uitgevoerd indien uw plat dak in slechte staat verkeert. De isolatie van uw plat dak biedt u echter veel voordelen. Daarnaast willen professionele bedrijven zoals Platdakexpert.be u graag helpen bij het isoleren van uw dak. Vraag daarom zeker een offerte aan en laat een kenner naar uw plat dak kijken. Zo weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt!

 

https://www.platdakexpert.be/