Down Home
Business

Jaarrekening Word sbr

Iedere jaar moeten bedrijven een of meerder jaarrekeningen opstellen. Ze doen dit vaak in Word omdat het een makkelijke programma is om te gebruiken en het heeft veel opties. Het is voor veel bedrijven de ideale programma. Het probleem is alleen dat ze de jaarrekening vaak in sbr moeten aanleveren.

Wat is sbr?

Standard Business Reporting ofwel sbr is een computertaal. Hiermee zijn verschillende software ontwikkeld. Met de software van sbr is het mogelijk om makkelijker een jaarrekening over het internet te delen. Sommige bedrijven zijn zelfs verplicht om het in sbr te doen. Hier is dan ook waar jaarrekening Word sbr aan te pas komt.

Omzetten

Zoals we al weten gebruiken veel bedrijven Word voor het opstellen van jaarrekeningen. Wat moeten ze dan doen als deze jaarrekeningen in sbr moeten aanleveren? Ze kunnen gebruik maken van jaarrekening Word sbr. Dit is een programma waarmee ze Word bestanden kunnen omzetten naar sbr. Het is dus niet nodig om alles in sbr te gaan doen omdat het in sbr aangeleverd moet worden. Door gebruik te maken van jaarrekening Word sbr word er veel tijd bespaart en hoeft niet alles opnieuw gedaan te worden. Er bestaan diverse software voor jaarrekening Word sbr. Op de onderstaande bronnen vind je meer informatie over sbr en meer.

sbrcurnet.nl/

belastingdienst.nl/

xbrlweb.parseport.com/nl/