Down Home
Image default
Offers

Jablotron

Je bent op zoek naar een betrouwbaar draadloos alarmsysteem voor je woning en je bent aardig de weg kwijt wat nou het beste alarmsysteem is in Nederland. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten alarmsystemen op de Nederlandse markt maar Jablotron komt elke keer weer terug als zeer goed en betrouwbaar. Maar waarom Jablotron en waarvoor je moet kiezen? Op internet lees je veel over de Jablotron Oasis en de Jablotron 100. Een zeer goed en betrouwbaar alarmsysteem op 868Mhz en bij MR-Beveiliging bijvoorbeeld standaard met 5 jaar garantie voor de Jablotron Oasis en zelfs 7 jaar garantie op het Jablotron 100 alarmsysteem.

Daarom zijn zowel MR als wij ervan overtuigd dat Jablotron de beste keuze is als je op zoek bent naar het beste elektronische alarmsysteem. Het alarmsysteem werkt zowel bedraad als draadloos en heeft standaard de mogelijkheid om 50 melders in te leren. Het is een NCP klasse 2 gekeurd alarmsysteem en mag BORG en VEB gecertificeerd worden tot en met klasse 2 voor zowel bedraad als draadloos. Wil je meer weten over de Jablotron producten en waarom jablotron zo goed alarmsysteem is. Neem dan contact op met MR-Beveiliging.nl

Ben je op zoek voor SKG 3* cilindersloten? Dan kom je al snel terrecht op de cilindersloten van M&C. De beste cilinders met het SKG 3* keurmeker zijn die van M&C. Met zijn geweldige prijs kwaliteitsverhouding doe je zeker geen slechte koop. En wat zo prettig is. Mocht u verkeerde maat besteld zijn. bij mc-cilinder.nl is het geen probleem om deze om te bouwen naar de juiste maat. En dat alles in 1 dag.

https://mr-beveiliging.nl/product-category/alarmsystemen/jablotron-100/