Down Home
Image default
Business

Jalozieën van Raamdecoratie.com

Een breedte van 40 tot 240 centimeter, hoogte van 130 tot 250 centimeter en soms in meer dan tien kleuren. Jaloezieën zijn er in alle soorten en maten. Het is maar net wat er binnen jouw interieur past. Naast kleuren en afmetingen kun je kiezen uit verschillende materialen. Hout en aluminium zijn de meest gekozen materialen. Wat voor jou de beste keuze is? Wellicht helpt onderstaande informatie je op weg in de zoektocht naar de voor jou meest geschikte jaloezieën.

Houten jaloezieën

Wellicht is het niet direct het eerste materiaal waar je aan denkt, wanneer je aan jaloezieën denkt. Toch zijn Houten jaloezieën een veelgebruikte soort. Een begrijpelijke keuze, want houten jaloezieën zijn niet alleen betaalbaar, het is ook een echte sfeermaker binnen jouw interieur. Het hout zorgt namelijk voor een minder harde uitstraling. Houten jaloezieën kunnen daarbij verrassend stijlvol ogen. Zo zijn er diverse jaloezieën in meerdere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan strak zwart, fris wit, rustig grijs of zelfs een warme kerskleurige tint. Allemaal jaloezieën van hout, maar stuk voor stuk met een totaal andere uitstraling.

Aluminium jaloezieën

Wil jij ze met een stralende gloss of liever mat? aluminium jaloezieën zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Ook is er een breed assortiment aan verschillende kleuren. Ga jij voor signaalwit, ivoorkleur of misschien brons zilver? Zwarte aluminium jaloezieën staan erg stijlvol, zeker bij een donkere muur. Het is begrijpelijk dat je eerst de verschillende kleuropties eerst eens naast die muur wil houden. Het is dan ook aan te raden eerst een paar gratis kleurstalen te bestellen. Op die manier krijg je een goede indruk van de verschillende kleuren naast jouw muur. Naast de kleur, kun je precies de maat bestellen die je nodig hebt om jouw ramen goed te bedekken. Zelfs op draai- of kiepramen zijn jaloezieën goed te monteren. Je kiest dan namelijk gewoon voor de optie zijgeleiding. Hierbij wordt er een draad door de jaloezieën heen gespannen, waardoor de jaloezieën altijd dicht bij het raam blijven hangen. Wel zo’n prettig gevoel.

https://www.raamdecoratie.com/