Down Home
Image default
Business

Jong gebruikte auto’s voor een voordelige prijs!

Bedrijfsauto’s zijn een flinke kostenpost

Met name voor jonge ondernemers, zzp’ers en kleine bedrijven is het kopen of leasen van representatieve bedrijfsauto’s een flinke kostenpost. Gelukkig zijn er tegenwoordig vel mogelijkheden om voor een aantrekkelijk bedrag in een relatief nieuw auto rond te rijden. De laatste tijd kiezen steeds meer ondernemers voor  jong gebruikte auto’s als bedrijfswagen. Jong gebruikte auto’s, die maximaal twee jaar oud zijn en niet meer dan 30.000 kilometer op de teller hebben, vinden steeds gretiger aftrek. Welke voordelen hebben jong gebruikte auto’s zoal? En kies je als zzp’er of bedrijfseigenaar slim wanneer je voor dit soort wagens kiest?

Voordelen van jong gebruikte auto’s

Jong gebruikte auto’s hebben als grootste voordeel hun scherpe prijs. De grootste afschrijving van tweedehands auto’s vindt plaats in de eerste maanden en jaren na de release. Je rijdt als ondernemer dan in een nagenoeg nieuwe wagen, maar wel voor een veel scherpere prijs dan andere bestuurders. Voordelig is natuurlijk verder dat je als bedrijfseigenaar belastingkorting krijgt bij de aanschaf van een eigen wagen. Ook op dat gebied spaar je dus geld uit. Geld besparen doe je ook omdat de auto die je koop uitstekend onderhouden is en, doordat deze nog jong is, qua onderhoud weinig tot niets nodig heeft in de eerste jaren na aankoop. Met een jong gebruikte auto investeer je dus direct in de toekomst. En ten slotte, ook dat moet niet onderschat worden, zijn tweedehands bedrijfsauto’s die haast nieuw zijn ideaal om dat er enorm veel keuze is aan merken, modellen en formaten auto’s. Jouw favoriete bedrijfsauto qua merk, kleur en model ga je dan ook ongetwijfeld vinden!

Bekijk de pas gebruikte auto’s

Jong gebruikte auto’s worden vaak geleverd via eigen importkanalen om zo te voorzien in de beste mogelijkheden. Jong gebruikte auto’s voldoen aan meerdere eisen als jonger dan 2 jaar oud en minder dan 30.000 gereden kilometers, dit maakt het vaak lastig om deze auto’s te vinden. Bezoek de website van Auto Import Garant voor een groot aantal jong gebruikte auto’s.