Down Home
Image default
Business

Kantoor schoonmaak Amsterdam

Kantoor schoonmaak Amsterdam

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor de kantoor schoonmaak in Amsterdam? Dan bent u bij Schoon&Co aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring zijn wij uw partner op het gebied van een schone werkomgeving. Ons motto is ook niet voor niks Schoon&Co: gewoon écht schoon! Wij zorgen ervoor dat wij flexibel, betrouwbaar en betaalbaar zijn en blijven. Wij maken kantoren schoon in onder andere Amsterdam en Hoofddorp, maar ook in de omgeving hiervan. Een schone werkomgeving zorgt ervoor dat klanten en bezoekers uw pand als fijn en schoon ervaren en dit straalt professionaliteit uit. Wij maken schoon voor vvebedrijven, mkb, sportverenigingen en onderwijsinstellingen. Geen schoonmaakklus is voor ons te groot en wij maken voor elke klant schoonmaakplan op maat. 

Waarom Schoon&Co?

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken hebben wij een hoop kennis en zorgen wij ervoor dat alles ook echt schoon is. Als u voor ons kiest kunnen wij dit bieden:

– Een scherp tarief

– Kantoor schoonmaak op maat voor elke klant

– Flexibiliteit en betrouwbaarheid

– Professionele medewerkers die voor u klaar staan

– Overige diensten, want alles is op maat

Al onze klanten krijgen maatwerk geleverd en wij bespreken van te voren uw wensen op het gebied van onze verschillende schoonmaakdiensten. 

Duurzaam schoonmaken

Wilt u naast een schone werkomgeving ook rekening houden met het milieu? Wij kiezen namelijk voor duurzaam schoonmaken en gebruiken alleen ecologische schoonmaakmiddelen met het Ecolabel. Het toiletpapier heeft het FSC label en onze vuilniszakken zijn van gerecycled plastic. Bij Schoon&Co kiezen wij voor duurzaam schoonmaken in Amsterdam en omgeving. 

Neem contact op met ons voor meer informatie over het schoonmaken van uw werkomgeving dan bekijken we samen welke diensten we kunnen inzetten. Op onze website vindt u meer informatie en kunt u de lovende recensies lezen van onze klanten waar we al jarenlang schoonmaken. https://www.schoonenco.nl/

 

https://www.schoonenco.nl/kantoor-schoonmaak-amsterdam/

Related Posts

The best achievements with 4-stroke motor oil

Gsm reparaties: waar kan u ze laten uitvoeren?

Kleine of grote kantoorunits huren