Down Home
Image default
Business

Kies uw persoonlijke verlovingsring bij uw juwelier in Antwerpen

Antwerpen is al decennia lang het wereldcentrum van de diamanthandel. Het is dan ook logisch dat u uw verlovingsring koopt bij een juwelier in Antwerpen. Maar uw verloving is een zeer speciaal moment in uw leven. Daarom wilt u niet zomaar een klassieke standaard ring kopen? Creëer zelf uw verlovingsring en laat hem door een vakbekwaam juwelier in Antwerpen vervaardigen. Wij geven u hier alvast een paar tips zodat u een prachtig juweel aan uw verloofde kunt geven.

Druk uw liefde uit in edelstenen

Elke steen of diamant heeft zijn verhaal. Elke zetting van de edelsteen en de opbouw van elke ring drukken een boodschap uit. Zo is bijvoorbeeld een solitaire steen (één enkele steen) het symbool van de enige ware liefde. Een ‘halo’ verlovingsring, waarbij één centrale steen omringd wordt door vele kleine steentjes, staat voor de liefde die centraal staat in je leven. Een ‘pavé’ steen, waarbij er steentjes op de ring zelf aangebracht zijn, richten alle aandacht naar die ene grote edelsteen. Het drukt uit dat u alle aandacht naar uw verloofde wilt trekken. Een trilogie ring, die drie stenen bevat, drukt verleden, heden en toekomst uit. Dit zijn echter maar enkele voorbeelden van de standaard modellen van verlovingsringen.

Stel zelf uw ring samen

U kunt zonder problemen zelf uw diamant of edelsteen uitzoeken. Daarnaast kunt u kiezen hoe de stenen precies moeten geslepen worden. U krijgt advies over de stenen en de slijping. Vervolgens kiest u zelf het ontwerp van uw verlovingsring. De combinatie van deze stappen maken dat u gegarandeerd een unieke ring aan uw verloofde kunt geven. Ontwerp een ring die perfect bij haar past en u scoort vast en zeker!

Kwaliteit staat voorop

Bij uw juwelier in Antwerpen krijgt u een certificaat bij de stenen. Dit staat garant voor kwaliteit, maar ook voor eerlijke handel. Uw juwelier in Antwerpen is lid van de Belgische diamantbeurs en volgt de laatste trends en technologieën op de voet. Op die manier bent u zeker dat u een prachtige en kwaliteitsvolle verlovingsring aan uw aanstaande kunt schenken.

https://juwelenorogem.be/