Down Home
Image default
Business

Kritische kijk op uw patchkast

Die oude vertrouwde Patchkast staat daar wel goed? Schijn bedriegt. Soms kan het geen kwaad om een kritisch te bekijken of uw oude patchkast nog wel voldoet aan de veiligheidseisen van tegenwoordig. Een patchkast kan namelijk een bron van warmteontwikkeling zijn. Dat terwijl het een belangrijke plaats is in uw kantoor omdat alle informatie die u verwerkt hier terecht komt. Een kritisch kijk op uw patchkast is dus geen luxe. Wij kijken graag even met u mee.

De opties op een rij

Haal even het stof eraf en maak misschien even de voorkant open. Wat zit er eigenlijk in? En is het nog overzichtelijk en netjes geordend? Uw patchkast is een belangrijke plaats in uw kantoor en dus is het aan te raden om de kabels en apparatuur hier op de juiste manier in te plaatsen. Niet alleen zodat het er goed uitziet, ook voor de veiligheid. Met zoveel apparatuur op een plaats is het namelijk al snel erg warm. Om dit te voorkomen kunt u overwegen om kabelmanagement aan te schaffen, bijvoorbeeld in de vorm van kabelhouders. Ventilatoren zorgen er op hun beurt voor dat het niet te warm wordt. Daarnaast zijn er diverse panelen waarop u overige apparatuur netjes kunt plaatsen. Genoeg opties om de indeling van uw patchkast op te frissen dus!

Advies over uw aankoop

Natuurlijk hebben wij u nog niet alles verteld over de mogelijkheden in uw patchkast, het zijn enkel de meest voor de hand liggende oplossingen. Heeft u een specifieke vraag over de mogelijkheden? Of wilt u weten welke patchkast of accessoires het best aan uw wensen voldoet? Dan is het aan te raden om het er eens met specialisten over te hebben. Zij kunnen u precies vertellen welke patchkast bij u past.