Down Home
Business

Kunststof rijplaten met antislip

Wanneer u op zoek bent naar kunststof rijplaten is het eerst goed om de verschillen van de verschillende aanbieders te vergelijken. Wilt u ze kopen? Of heeft u ze eigenlijk maar één keer per jaar nodig? Wanneer u ze maar af en toe nodig heeft kunt u de platen beter huren. Gebruikt u de platen voor bijvoorbeeld verschillende zomerfeesten of tentfeesten in de regio, dan is het verstandiger om de kunststof rijplaten te kopen in een groter aantal. Meestal krijgt u bij bedrijven korting wanneer u er meerdere in één keer afneemt. Dit wordt ook wel staffelkorting genoemd. Dit is natuurlijk in uw voordeel wanneer u er meer af wilt nemen.

Waar worden de kunststof rijplaten van gemaakt?

De antislipplanten worden door middel van extrusie vervaardigd in verschillende kunststof soorten. Dit kunststof is eerst al in andere producten gebruikt en wordt hergebruikt voor de kunststof rijplaten. Dit kan weer worden omgesmolten tot een nieuw product. Vervolgens wordt het verhit en wordt het geperst en plat gewalst. Het kunststof wordt afgekoeld, waarbij er op een bepaalde manier voor wordt gezorgd dat er een noppenprofiel of iets anders in wordt gedrukt. Het noppenprofiel kan ook vervangen worden door een aantal richeltjes. Deze zorgen er ook voor, samen met de noppen, dat de mensen die over de kunststof rijplaten heen lopen niet uitglijden. Dat maakt de anti slip laten ook ideaal voor zomerfeesten en tentfeesten. Feestgangers hebben allemaal een slokje op en weten niet zo goed meer waar ze lopen (sommige feestgangers dan). Kunststof rijplaten zijn er dus ook voor de veiligheid van de festival bezoekers of van de feestgangers.

Hoe kunt u bijdragen aan het milieu en aan de veiligheid?

Het kopen van kunststof rijplaten heeft dus voordelen voor u zelf, en voor u klanten. Daarnaast draagt u ook wel bij aan het milieu omdat u kunststof platen koopt die gemaakt zijn uit al gebruikt kunststof. Tegenwoordig is het erg belangrijk dat u bewust bezig bent met het milieu wanneer u producten aanschaft. Het wordt steeds belangrijker om u bewust te zijn van de mogelijkheden die u heeft om ‘groene’ kunststof rijplaten aan te schaffen. De industrie speelt hier ook steeds meer op in. U kunt uw zoekvraag hier ook op inspelen, door op zoek te gaan naar een groenere of milieuvriendelijkere oplossing voor de aanschaf van een product. Bij verschillende aanbieders kunt u terecht voor milieuvriendelijke kunststof rijplaten.

http://www.jansenkunststoffen.nl/rijplaten/