Down Home
Business

Laadpaal vergelijker

Zoekt u een laadpaal vergelijker? Dan heeft u die nu gevonden. Laadkompas is een duurzaam bedrijf dat naar oplossingen zoekt voor milieubewust autorijden. Het doel is om de laadpalen markt voor elektrische auto’s transparanter en duidelijker te maken. We zorgen ervoor dat misstanden aan het licht gebracht worden en zorgen ervoor dat de aangeboden diensten van aanbieders van oplaadstations eerlijk blijven. Daarbij informeren we mensen bij het kopen van een laadpaal en bieden de services om deze te laten opleveren en installeren. Zo helpt Laadkompas met het monteren van het juiste laadstation voor op kantoor of bij u thuis.

Het gehele proces van vergelijken en uitzoeken van de goedkoopste en meest kwalitatieve partij wordt gedaan door Laadkompas. Daarbij schetsen we een plaatje van de kosten en geven aan welke partijen geschikt zijn om een elektrische auto bij te kopen of te leasen. Ook zijn we in staat om advies te geven waar dat nodig is en kunnen aangeven voor welke subsidies u in aanmerking komt wanneer u aangeeft voor welke gemeente de installatie van de laadpalen bedoeld is. Begin met een laadpaal vergelijker en kies ervoor om een oplaadstation bij Laadkompas te kopen.

Opladen bij een oplaadstation

Op het moment dat u laadpalen wilt vergelijken om er een te kopen is het noodzakelijk om te bedenken hoeveel laadstations u nodig denkt te hebben voor het opladen. We hanteren de regel van 2,5 laadpaal. Dat wil zeggen dat een thuis voor de deur staat, eentje op werk of kantoor en de laatste staat halverwege de route. Indien u advies wilt over het kopen en laten plaatsen van laadstations kunt u bij ons terecht.

Advies inwinnen over laadpalen

Wanneer u niet zeker weet wat u precies moet kopen kunt u een laadpaal vergelijker van ons bedrijf om advies vragen. Deze specialist kan u alles vertellen over de werking en de installatie van laadpalen waardoor u een duidelijk beeld krijgt van waar u aan toe bent wanneer u een laadpaal koopt. Kies daarom voor een gedegen advies inwinnen over laadpalen.

 

https://laadkompas.nl/