Down Home
Business

Laat je als bedrijf zien

Tegenwoordig is het belangrijk dat jij jezelf als (bouw)bedrijf onderscheidt van jouw concurrent. En dit kan op verschillende manieren. Dit kan bijvoorbeeld door een unieke naam te kiezen of door rond te rijden in een gekleurde camionette. Maar je kan ook een uniek werfbord laten personaliseren om zo een bepaald werkgebied te markeren of om een boodschap over te brengen aan voorbijgangers.

Zo is het duidelijk dat juist jouw bedrijf daar aan de slag is. Ook kan je een pijlbord laten ontwerpen voor jouw bedrijf. Op deze manier kan je laten weten aan klanten waar jouw bedrijf zich bevindt. Ook bij opendeurdagen of andere speciale evenementen komt een pijlbord ook goed van pas.

Ook de kleine dingen tellen

Op zoek naar een manier om je producten harder te laten opvallen? Zoek dan zeker niet té ver! Je kan heel gemakkelijk etiketten bestellen en je producten ermee labelen. Hiermee geef je jouw verpakking een extra leuke “touch”. Dit waarderen klanten altijd enorm. Dit kan zelfs de reden zijn om een volgende aankoop bij u te doen.

Bij Fego kan je jouw draagtassen ook laten bedrukken. Als je mensen een leuk zakje meegeeft, gaan ze dat langer bijhouden, ze gaan het tonen aan anderen, ze praten erover… Zo kom jij alleen maar positiever in beeld. Wacht dus niet langer!

Je kan ook stempels gebruiken voor het personaliseren van een brief of pakketje. Dit kan met een bepaalde tekst, uw bedrijfsnaam of andere informatie. De stempels zijn beschikbaar in verschillende inktkleuren en vormen (rond, rechthoekig en vierkant). Kortom, je bepaalt zelf hoe je je stempel eruit laat zien! Je kan uw stempels bestellen bij Fego, jouw druk specialist!

https://fego.be/