Laat uw oud ijzer ophalen in Veenendaal

Down-home

Heeft u thuis erg veel oud ijzer liggen wilt u dit graag laten ophalen in Veenendaal? Wij komen graag uw oud ijzer ophalen in Veenendaal en de wijde omgeving. Wanneer u meer dan 300 kilo oud ijzer heeft liggen als particulier of zakelijke klant, komen wij graag langs om dit op te halen en er zo voor te zorgen dat uw ruimte weer een stuk meer opgeruimd is. Chris Struijk is de persoon die uw oud ijzer komt ophalen en ervoor zorgt dat dit op een goede manier verwerkt zal worden. Chris heeft inmiddels meer dan 65 jaar ervaring met het ophalen van oud ijzer en weet daardoor als geen ander hoe hij dit het beste kan doen en hoe hij het ijzer het beste kan verwerken.

Oud ijzer laten ophalen in Veenendaal met een speciale laadkraan

Wij halen uw oud ijzer in Veenendaal en de omgeving op met een truck die over een laadkraan beschikt. Deze laadkraan is erg handig om te hebben wanneer oud ijzer moet worden opgetild. Uiteraard is dat niet het enige waar wij over beschikken. Wij beschikken ook nog eens over een geijkte weegschaal. Deze weegschaal weegt al uw oud ijzer apart en zo weet u precies hoeveel dit allemaal weegt. U kunt hierbij denken aan koper, aluminium, messing, brons, zink, roestvrijstaal, lood en nog heel veel meer. Op onze website leest u veel meer over de soorten ijzer die wij graag bij u komen ophalen.

Verschillende schrootprijzen

Een erg groot voordeel van ons, is dat wij uw oud ijzer gratis bij u komen ophalen. En om het allemaal nog mooier te maken, betalen wij u er zelfs voor! Dit heeft namelijk te maken met de schrootprijzen. Alle informatie over de schrootprijzen rondom oud ijzer kunt u ook op onze website vinden!

Uw oud ijzer in goede handen

Neem snel een kijkje op onze website www.oudijzer-metaal.nl om te zien wat wij u te bieden hebben! Wij helpen u graag bij het ophalen van uw oud ijzer in Veenendaal en de omgeving. Daarnaast overleggen wij graag met u en geven wij u graag passend en deskundig advies. Zo weet u precies waar u aan toe bent en weet u zeker dat uw oud ijzer in goede handen is bij ons.