Down Home
Business

Lampen van topkwaliteit

Hebt u meer verlichting nodig op uw werk en hebt u het gevoel dat u wat meer lichtbronnen kan gebruiken? Kijk dan eens op de website van Electromach. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan lampen. Heeft u bijvoorbeeld lampen nodig voor uw boorplatform in de poolgebieden? Dan zit u bij Stahl/Electromach goed! U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor de ATEX Led hanglampen. Zo kan u kiezen uit verschillende varianten van deze lamp, te denken aan de halogeen lampen, fluorescerende lampen en LED-lampen. Hierdoor kan u een lamp kiezen die aansluit bij uw behoeften en verwachtingen. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende accessoires beschikbaar bij deze lampen. De serie 6470 en 6050 zijn zelfs gecertificeerd zodat u deze in de zones 1.2.21, 2.21 en 22 kan gebruiken. Deze hanglampen bieden ook nog eens unieke voordelen, waardoor u zeker weet dat u de beste lampen in huis hebt.

Lampen met unieke voordelen

Zoals hierboven al is beschreven hebben de led hanglampen veel unieke voordelen. Zo zijn de series 6470 en serie 6050 bestemt tegen zoutwater. Dit komt door de aluminium behuizing van de lamp. Deze zijn ook nog eens in verschillende kleuren te verkrijgen. Daarnaast zijn deze series onderdompelbaar tot 10 meter diepte voor zeker 30 minuten. Hierdoor kan u deze dus ook voor lange tijd onder water gebruiken. Deze led hanglampen zijn ook nog eens te verkrijgen met een geweldig temperatuurbereik en een hele lange levensduur. Met een temperatuurbereik van -40 graden tot +55 graden Celsius kan u deze lampen dus ook rondom de poolgebieden gebruiken. Daarbij hebben de lampen een levensduur van maar liefst honderdduizend uren, waardoor u deze niet na een paar weken hoeft weg te gooien.

Energie besparen met led hanglampen

Met de led hanglampen van Stahl en Electromach kan u energie besparen. Deze duurzame lampen kenmeren zich door een extreem hoge  energie efficiëntie, waardoor de energiekosten niet snel omhoog zullen vliegen in vergelijking met andere lampen. Dit is natuurlijk een groot voordeel, omdat u dit geldt weer in iets anders kan investeren. Wacht daarom niet langer, en ga op zoek naar led hanglampen die passen bij uw bedrijf.

https://www.zone-atex.nl/led-hanglampen/