Down Home
Business

LCD totem

Rijdt u wel eens door de MacDrive? En bedenkt u dan wat u kiest? Of komt u op het vliegveld of op het treinstation wel eens reclameborden tegen? Dat is de bekende LCD totem. Hierdoor kan een boodschap snel en efficiënt mee worden overgebracht. Het uiterlijk is robuust en de boodschap is meteen duidelijk, want u kunt er niet omheen. De borden zijn en blijven zichtbaar. Bij Rotapanel bent u aan het goede adres voor een LCD totem. Door de verbluffende beeldkwaliteit bent u altijd zichtbaar. En wat het makkelijk maakt, de totems zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Zo kunt u de totem multifunctioneel gebruiken.

Flexibiliteit

De LCD totems zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen om uw boodschap enkelzijdig of dubbelzijdig te laten. En als u deze keuze heeft gemaakt, dan staat dit niet voor altijd vast. Want uw boodschap kan altijd aangepast worden, zo ook de enkel- of dubbelzijdigheid. En dit allemaal dankzij het gebruiksvriendelijke systeem. En wat makkelijk is, de totem is makkelijk te verplaatsen. Dit is handig om toe te passen op bijvoorbeeld een beurs. En er zijn andere mogelijkheden, want u kunt de borden makkelijk verplaatsen. U leest het, er is genoeg aanbod. De meest gekozen variant is de 55 inch LCD totem, waarbij de display groot genoeg is om uw boodschap over te brengen.

De mogelijkheden

Heeft u interesse? Denkt u dat u gebruik kan maken van een LCD totem voor visuele ondersteuning? En wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, waardoor u meteen inzicht heeft in de prijs. Of heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen, via de telefoon of via de mail. Zo kunt u altijd de mogelijkheden bespreken en kijken of het aanbod van Rotapanel aansluit op uw wensen. En wacht niet te lang, want het is altijd een goed moment om zichtbaar te worden voor uw doelgroep.

https://www.rotapanel.nl/home/