Down Home
Business

LED breedstralers

LED breedstralers

LEDlampenkopen.nu biedt een ruim aanbod van de nieuwste soorten LED breedtestralers. Deze lampen zijn geschikt voor professioneel gebruik, maar ook als buitenverlichting of sfeerverlichting toepasbaar. De lampen voeren de warmte goed af waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Het is ook mogelijk een LED breedtestraler in te zetten om een reclamebord of gevel te verlichten. Of een sportveld of parkeerterrein. Een aantal voordelen van LED breedtestralers zijn de gemakkelijke bevestiging, lange levensduur en laag energieverbruik.

Uitvoeringen LED breedstralers

In de webshop vindt u diverse uitvoeringen breedstralers. Men kiest voor LED verlichting door de besparing op energiekosten, deze lampen gebruiken slechts 15% stroom van een halogeenlamp. Daarnaast zijn LED lampen minder belastend voor het milieu. Voor deze lampen wordt niet gebruik gemaakt van giftige stoffen en ze zijn volledig recyclebaar. LEDlampenkopen.nu biedt de volgende soorten LED breedstralers:

  • 10 Watt
  • 20 Watt
  • 30 Watt
  • 50 Watt
  • 100 Watt

De lampen zijn ideaal om te gebruiken voor evenementen, buitenverlichting, tuin, kantoor of om een bepaalde sfeer te creëren. De RGB led breedstralers zijn van topkwaliteit en hebben een bereik van 80 meter met de afstandsbediening. De RGB LED bouwlampen hebben verschillende instellingen zoals: zacht verloop, flash, stroboscoop.

Uw LED specialist

U leest het al, hier bent u aan het juiste adres voor diverse uitvoeringen LED breedtestralers. U zult nooit meer verlegen zitten om LED verlichting. De producten worden groot ingekocht zodat de prijzen laag gehouden kunnen worden. Naast LED breedtestralers vindt u hier ook LED spots, panelen, dimmers, armaturen en aansluitmateriaal. LEDlampenkopen.nu streeft ernaar iedere bestelling die voor 23:00 binnen is de volgende werkdag te bezorgen. Mocht het gewenste artikel niet op voorraad zijn dan wordt u daar van op de hoogte gebracht. Benieuwd welke LED breedstraler het beste past in uw situatie? Bekijk het hele assortiment van LEDlampenkopen.nu direct online.

https://www.ledlampenkopen.nu/