Down Home
Image default
Business

Loodgieters in Amsterdam

Met meer dan 850.000 inwoners mag Amsterdam zich de grootste stad van Nederland noemen.  Er zijn ongeveer 450.000 huishoudens in Amsterdam. Zo veel huishoudens, zo veel problemen waarbij een loodgieter van pas kan komen. Daarom staan deLoodgieters in Amsterdam van loodgieters.nl dag en nacht voor u klaar om u te helpen wanneer u bijvoorbeeld een verstopping of een vervelende lekkage heeft.

Verstopte wc in Amsterdam

Een verstopte wc is ontzettend vervelend. Ieder huis heeft natuurlijk minstens één werkend toilet nodig. Een verstopping kan ontstaan wanneer er resten in de pot of leiding vast zijn komen te zitten. U kunt niet meer doorspoelen en de verstopping verergert zich. U moet erg oppassen wanneer u denkt dat uw toilet verstopt is. Er bestaat namelijk een kans dat de pot overstroomt wanneer u doortrekt! Het water kan dan namelijk niet meer gewoon door de leidingen naar het riool stromen, want het kan niet verder komen dan de verstopping. Wanneer u in Amsterdam wateroverlast en stankoverlast heeft van een verstopping buitenshuis, dan kunt u ditmelden.

Wat kunt u zelf doen bij een verstopte wc?

Kunt u de oorzaak van de verstopping zien? Trek dan rubberen handschoenen aan en haal de verstopping weg met uw handen. Ziet u de verstopping niet? Maar loopt het water wel langzaam weg? Dan kunt u het volgende proberen: Doe een scheut afwasmiddel in de wc en gooi vervolgens een emmer heet water in de pot. Zorg ervoor dat dit met kracht gebeurt, dus doe dit vanaf een hoogte van ongeveer 1 meter. Pas wel op met hoe warm u het water maakt! Als u kokendheet water gebruikt kan dit de pot beschadigen. Is de verstopping nog steeds niet weg? Dan kunt u een ouderwetse plopper inzetten. Werkt ook een plopper niet? En zit de verstopping aan het begin van de afvoer? Dan kunt u ook nog proberen om met een kleerhanger van ijzerdraad de verstopping weg te halen. Draai hiervoor de hanger helemaal uit elkaar. Omwikkel het uiteinde met een lap om schade aan de pot te voorkomen. Vervolgens steekt u dit uiteinde in de afvoer. Beweeg het heen en weer en draai er mee in het rond om zo de afvoer vrij te krijgen.

Werken al deze opties niet? Of laat u het werk liever aan een ander over? Dan kunt u het beste een ervaren loodgieter in Amsterdam inschakelen. Zij staan dag en nacht voor u klaar en zullen uw verstopping vakkundig verhelpen. Met geavanceerde technieken zoals het gebruik van een ontstoppingsveer zal uw verstopping binnen de kortste keren verholpen zijn en kunt u weer normaal gebruik maken van uw toilet.

 

Lekkage in Amsterdam?

Heeft u last van een lekkage? Dat is natuurlijk niet erg prettig. Door een lekkage kan er waterschade ontstaan in uw huis en daarnaast nare vlekken op uw muur of plafond.  Er zijn verschillende soorten lekkage. Zo kan er een daklekkage zijn maar ook binnenshuis kan een lekkage ontstaan zijn door bijvoorbeeld een lek in de waterleiding. Voor beide soorten lekkages geldt natuurlijk dat u er zo snel mogelijk vanaf wilt. Bij een daklekkage heeft u het nadeel dat de oorzaak lastiger is op te sporen. Het kan namelijk zo zijn dat een gat in het dak aan de ene kant van uw huis voor lekkage zorgt aan de andere kant van uw huis. Het water kan namelijk onder het dak wegsijpelen naar een andere kant. Bij een lekkage door een lek in de waterleiding is het soms wat makkelijker om de oorzaak op te sporen, aangezien deze wat dichter bij elkaar liggen meestal. Maar dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn, er zijn altijd uitzonderingen! Een loodgieter kan u helpen met het vinden van de lekkage, ook kan de loodgieter het lek voor u dichten. Zo weet u zeker dat de klacht snel en goed wordt verholpen.

http://loodgieters.nl