Down Home
Image default
Business

Maak van je feest een topsucces met een kermisattractie

Je vereniging organiseert een familiefeest of je firma viert een jubileum? Misschien hadden jullie vorige keer al een springkasteel gehuurd en willen jullie nu eens wat anders. Wat denk je er dan van om een echte kermisattractie te huren? Het kan! Kinderen zijn dol op allerlei attracties, maar ook volwassenen amuseren zich enorm als ze hun kinderen op deze toestellen bezig zien. Haal je eigen kermis in je tuin of op je terrein en je feest wordt een groot succes!

Een uitgebreide keuze aan kermisattracties

Er zijn heel wat mogelijkheden om een toffe attractie voor je party te huren. Bepaal goed voor welke leeftijd je een attractie wilt huren. Zo kun je bijvoorbeeld een rodeostier huren. Heel wat kinderen zullen hier hun uithoudingsvermogen willen op testen. Een rodeostier kan wild te keer gaan of juist wat rustiger springen. Een dergelijk toestel staat altijd garant voor veel plezier of een wedstrijdje onder de dappersten. Of je kunt ook een draaimolen huren. Net als op de kermis is deze attractie heel gewild. Van kleine tot grotere kinderen willen op de molen rondjes draaien. Er zijn verschillende mogelijkheden en types van draaimolens. Ga je voor een molentje voor de hele kleintjes of wil je een nostalgische draaimolen die op en neer gaat? En wat denk je van een zweefmolen, of op z’n Vlaams de ‘zwieremolen’? Dit is pas nostalgie! Lekker je haren in de wind en ver uitzwaaien, wat is er voor een kind prettiger? Welke attractie je ook kiest, kinderen amuseren zich enorm en daar draait het bij familiefeesten toch dikwijls om?

Het huren zelf: hoe gaat dat?

Het huren van kermisattracties kan heel eenvoudig online. Je kunt via internet perfect die attractie huren die je zelf wilt. Kijk bij je boeking goed na hoe het zit met de bediening. Bepaalde attracties worden enkel door het personeel van het verhuurbedrijf bediend. En hoe zit het met de stroomvoorziening? Ook dat kun je eventueel bij bestellen. Meestal worden de toestellen door het verhuurbedrijf opgesteld en terug afgebroken. Kijk ook dat goed na op de website. Om de kermis nog echter te maken kun je bijvoorbeeld ook nog een eet- of snoepkraam of een volksspelletje voorzien. Zo wordt je feestje een échte kermis die nooit meer wordt vergeten!

https://www.jumpforfun.be/