Down Home
Business

Mannen sieraden

Er komen steeds meer designers van over de hele wereld die mannen sieraden ontwerpen en dat is goed nieuws! Mannen mogen ook weer meedoen en mooie sieraden dragen zoals mannen oorbellen, mannen kettingen en mannen ringen. Het aanbod is zo groot dat je haast niet weet wat je moet kopen. Of je nu mannen sieraden wilt kopen als een cadeau, of voor jezelf, met deze tips wordt een keuze maken veel eenvoudiger:

 

Mannen oorbellen

Er was een tijd dat een man maar één simpele oorbel mocht dragen, en de positie vertelde een stukje over jezelf. Nou, dat is allang niet meer, mannen mogen ook gewoon oorbellen dragen. Vaak zijn het subtiele oorbellen van goud of zilver. Als je kiest voor oorbellen met een klein edelsteentje kun je de ogen prachtig accentueren. Als je bij de collectie voor mannen niets moois kunt vinden kijk je gewoon bij de dames collectie.

 

Mannen ketting

Dit is een sieraad dat mannen al lange tijd dragen. Kettingen zitten comfortabel en geven je een sportief en ontspannen karakter. Kettingen van leer zijn nog altijd heel populair, soms met metalen ornamenten. Je ziet ook steeds meer kettingen voor mannen van hennep of andere soorten textiel. Daar houden backpackers van, ze zijn niet duur en zien er heel natuurlijk uit.

 

Mannen ring

Je hoeft niet meer te wachten tot je gaat trouwen om een ring te dragen. Je kunt ook vele ringen voor mannen vinden waarmee je een statement maakt. Vroeger werden ringen vaak door bikers gedragen, zware zilveren en metalen ringen voor stoere kerels met schedels en andere angstaanjagende zaken. Nu zie je steeds meer zakenlui met een decoratieve ring rondlopen. Net als een paar manchetknopen kan een mannen ring jouw outfit helemaal compleet maken.

 

Mannen horloges

Een tijdloos sieraad is natuurlijk het horloge. Uurwerken worden steeds mooier, daar kijk je veel liever op dan op je smartphone. Bijvoorbeeld een horloge met een zichtbaar uurwerk, of een heel modern design met fel verlichte LED lampjes die op een bijzondere wijze de tijd aangeven. Als je kiest voor budget horloges van een paar tientjes hoeft je niet altijd hetzelfde horloge te dragen maar kun je deze afstemmen op jouw kleding die dag.

 

Je ziet het, mannen hebben gelukkig ook een ruime keuze aan mannen sieraden. Dus voor iedereen die een leuk cadeau zoekt voor vader, opa, broer, vriend of echtgenoot; kijk snel in de webwinkel voor al die prachtige mannen sieraden!

https://www.ikbensieraden.nl/mannen-sieraden-kopen/