Down Home
Business

Mantelzorg Wernsen: Een mantelzorgwoning kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Een mantelzorgwoning kopen (klik hier voor mantelzorgwoning kopen) ook wel zorgchalet genoemd, de ideale oplossing om zorgvragende ouders langer in je eigen vertrouwde omgeving te laten wonen. Maar om de beste zorgchalet te vinden, is altijd een grote klus. Het begint natuurlijk eerst met, waar. Waar wil ik een mantelzorgwoning kopen? Mantelzorg Wernsen houdt van korte lijntjes. Nadat je je wensen hebt besproken, maakt Mantelzorg Wernsen het zorgchalet op maat en plaatsen ze die ook nog op de desbetreffende locatie! Zo kan je er toch voor zorgen dat je zorgvragende ouders het beste krijgen, en als dat kan, ook heel dichtbij.

Een mantelzorgwoning kopen, hoe doe je dat dan?

Ben je geïnteresseerd en wil je een mantelzorgwoning kopen bij Mantelzorg Wernsen, dan kan dat heel makkelijk. Via de website van Mantelzorg Wernsen kun je contact opnemen met het bedrijf via ‘contact’ rechtsboven in de balk.

Ook kun je via de website een offerte opvragen. Hier moet je dan je eigen gegevens invullen, waar je de chalet zou willen bouwen (optioneel) en eventueel je wensen. Door de vragen zo volledig mogelijk in te vullen, kunnen ze sneller een duidelijk aanbod geven.  Maak het zo groot als je wilt en je krijgt een offerte opgestuurd via je e-mailadres. Zo kun je kijken of een mantelzorgwoning van Wernsen ook echt iets voor jou of je ouders is.

Voordelen mantelzorgwoning kopen bij Mantelzorg Wernsen

Wist je dat Mantelzorg Wernsen maar liefst tien jaar garantie geeft op de elementaire draagconstructie van je zorgchalet? Je kan hierdoor ook rekenen op weinig onderhoud en een ambachtelijke bouw. Ook als het gaat om extra opties, heeft Mantelzorg Wernsen een grote keuze. Bijvoorbeeld openslaande tuindeuren, een inloopdouche of zelfs een jacuzzi! Verder is een zorgchalet ook ideaal als deze op je eigen terrein komt, want dan is een vergunning meestal niet nodig. Dit komt omdat dit dan te vergelijken is met bijvoorbeeld een garage of tuinhuis. Mocht een vergunning wel nodig zijn, dan regelt Mantelzorg Wernsen dit voor je. Als je meer informatie wilt of benieuwd bent naar andere mogelijkheden bij een mantelzorgwoning kopen, kan je altijd bij ze langs gaan. Ook kan je een kijkje nemen op de website: www.mantelzorg-wernsen.nl.