Down Home
Business

Marazzi tegels

Marazzi tegels

Marazzi tegels is een Italiaans tegelbedrijf dat is opgericht in 1935. Tegenwoordig levert Marazzi meer dan 5500 tegels en producten, zoals porselein en marmer. De tegels van Marazzi zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan er gekozen worden voor tegels in houtlook, marmeren tegels of tegels met steenlook. Hiermee kan er altijd een andere sfeer in een ruimte worden gecreëerd. Kies bijvoorbeeld voor tegels met een houtlook; hiermee heeft u het gebruiksgemak van tegels en de uitstraling van een houten vloer.

Het juiste formaat

Het assortiment van Marazzi bestaat uit verschillende soorten tegels, met elk een eigen look. Zo kunt u kiezen uit traditionele en moderne kleuren en verschillende formaten. Langwerpige formaten zorgen er bijvoorbeeld voor dat de lengte in de ruimte wordt benadrukt. Daarnaast zijn er nog andere afmetingen te vinden in het assortiment, zoals 30×60, 60×60 en 75×75. Door gebruik te maken van verschillende grootte tegels, wordt er een speels effect gecreëerd. Wilt u een ruimte groter laten lijken? Dan kunt u gebruik maken van grote tegels, waardoor de ruimte groter lijkt.

De collecties van Marazzi

Marazzi heeft verschillende collecties. We lichten er graag een paar uit. Zo bestaat het assortiment uit ‘Marazzi Allmarble’, een serie met een marmerlook tegels. Deze tegelserie brengt de oorsprong van marmer terug in het interieur. Bent u meer op zoek naar een tegel voor uw moderne interieur? Kies dan voor ‘Marazzi Memento’, een tegel met een industriële betonlook. Deze tegels hebben een XL formaat en bestaan uit grijze, neutrale kleuren.

Marazzi tegels kopen?

Wilt u uw interieur aanvullen met Marazzi tegels? Dan bent u aan het goede adres bij Regge Tegels. Waarom kiezen voor Regge Tegels? Bij Regge Tegels profiteert u van scherpe prijzen, krijgt u totaal concept van levering tot plaatsing, u krijgt de hoogste kwaliteit en u geniet van snelle levering.

https://www.regge-tegels.nl/