Down Home
Business

Matrasbeschermer 90×200

 

Een matrasbeschermer 90×200 cm kan men om verschillende redenen te gebruiken. Het is in elk geval verstandig om een matrasbeschermer 90×20 cm te kopen van goed materiaal, zoals katoen, zodat deze lang mee kan. Ook kan het handig zijn om een waterdicht exemplaar aan te schaffen voor kinderen. Waterdichte matrasbeschermers 60×120 en70x150 cm zorgen ervoor dat een kind niet het volledige bed beschadigt, wanneer het kind in bed plast. Bij bedplassers is het aan ouders dus altijd aan te raden om een waterdicht exemplaar aan te schaffen.

 

Slijtage tegengaan

Een matrasbeschermer 90×200, of matrasbeschermers 60×120 en 70×150 cm, zorgen ervoor dat een matras niet snel slijt. Een matras kan erg duur zijn en is dus een grote aankoop. Het is hierdoor belangrijk dat een matras lang meegaat en niet snel slijt. Het is natuurlijk zonde als er voor veel geld een goed en mooi matras is aangeschaft en deze na een paar weken alweer stukgaat. Er ontstaat vooral veel slijtage aan de onderkant van een matras, doordat een matras over een bedbodem vaak een klein beetje kan verschuiven. De wrijving met de bedbodem zorgt ervoor dat het matras langzaam maar zeker stukgaat. Wanneer hier echter een matrasbeschermer 90×200 tussen ligt, kan er geen wrijving meer plaatsvinden. De stof van de matrasbeschermer 90×200, zoals katoen, voorkomt dit. Een matrasbeschermer 90×200 kan er ook voor zorgen dat stof en zweet niet inwerkt op het matras. Hierdoor blijft het matras mooi wit en schoon.

 

Breed assortiment

Koalabedding heeft vele verschillende modellen matrasbeschermers 60×120, 70×150 cm. Ook is er een categorie aanwezig voor een matrasbeschermer 90×200 cm. Bekijk rustig het hele assortiment uit en kies een geschikte maat uit van een geschikte stof. Sommige mensen houden van katoen, terwijl andere mensen liever een andere stof hebben dan katoen. Door het brede assortiment is er voor iedereen een geschikte matrasbeschermer 90×200.

 

https://www.koalabedding.nl/