Down Home
Business

Mijn geheel nieuwe tandartspraktijk is ingericht door All Dent en heb er geen spijt van!

Dankzij All Dent heb ik nu de beste high tech spullen om mijn klanten te helpen met hun gebit. Mijn oude pand werd langzaam te klein voor mij en ik had verouderde spullen waar ik mijn klanten mee behandelde. Het werd tijd dat ik ergens anders met mijn tandartspraktijk ging zitten met allerlei nieuwe spullen! Dus ik ging op zoek naar de nieuwste spullen voor mijn zaak!

All Dent brengt geweldige service!

Als ik All Dent niet had gevonden wist ik ook niet meer wat ik moest doen. Vroeger kocht ik altijd mijn apparatuur bij een speciaalzaak die bij mij in de omgeving zat. Helaas was die failliet geraakt en zat er nu een bakker in het pand. Met een lichte paniek in mijn hoofd wist ik niet wat ik moest gaan doen. Gelukkig wist mijn assistent dat er online ook winkels zijn die mij kunnen helpen. Dus ben ik het internet op gegaan om te kijken naar webshops en speciaalzaken waar ik terecht kon! Ik kwam al snel op de website van All Dent terecht. Ze verkocht echt alles wat ik nodig had om mijn nieuwe tandartspraktijk in te richten! Na de website goed bekeken te hebben, heb ik contact opgenomen met All Dent en zeiden dat ze mij graag wilde helpen. Na ongeveer een paar werkdagen kwamen de mensen van All Dent met alle spullen die ik had aangevraagd naar het nieuwe pand. We begonnen samen te klussen en te installeren en we werkte hard door! Na ongeveer een paar werkdagen was de praktijk helemaal af alleen de laatste dag van het inrichten was ik er niet bij omdat ik nog wat klanten moest behandelen met spoed, dus ik wist niet hoe de praktijk er uiteindelijk uit zag.

Het resultaat

De volgende dag ging ik kijken naar het resultaat van mijn nieuwe praktijk. Toen ik binnenkwam viel mijn mond helemaal open. Ik herkende alles niet meer! Het was veel beter en mooier dan ik had kunnen dromen! Van de wachtkamer tot de behandelkamer, alles klopte bij wat ik in mijn gedachte had. Ik wil graag All Dent bedanken voor alle service die zij hebben geleverd aan mij! Zonder hun had ik nu niet een prachtige tandartspraktijk!