Down Home
Business

Mooier wakker worden dankzij een satijnen kussensloop

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van slapen op een satijnen kussenhoes. Deze beauty must-have is dan ook populairder dan ooit.

Slapen op een satijnen kussensloop voor glanzend haar

Het is niet moeilijk om te begrijpen waarom steeds meer mensen kiezen voor een satijnen kussensloop. Deze slopen worden al langer aangeraden door kappers omdat het gladde materiaal ervoor zorgt dat je wakker wordt met glanzend en pluisvrij haar. Waar katoenen kussenslopen ‘s nachts vocht uit het haar opnemen, met als gevolg dat je haar ‘s ochtends vaak droog en warrig aanvoelt, blijft de vochtbalans van je haar bij gebruik van een satijnen sloop optimaal behouden. Daarnaast kan het schurende effect van ruw katoen zorgen voor gespleten punten en haaruitval. Het zachte satijn houdt je haar juist sterk en gezond, iedere nacht opnieuw.

Begin iedere dag met een gezonde, egale huid

Ook je huid heeft baat bij het gebruik van een satijnen kussen. Satijn zorgt voor een betere talgregulatie met vermindering van acne en andere onzuiverheden als gevolg. Ook een gezicht vol slaapvouwen is verleden tijd dankzij het gebruik van een satijnen kussensloop. En dat is zeer goed nieuws, want deze ogenschijnlijk onschuldige groeven in je huid kunnen zich na verloop van tijd ontwikkelen tot permanente rimpels.

Voorkom slaapproblemen

Het gebruik van een satijnen kussen heeft niet alleen voordelen voor de gezondheid van je huid en haar; het kan ook je nachtrust een flinke boost geven. Satijn heeft een verkoelende werking. Dat is natuurlijk erg prettig in de zomer, maar ook wanneer je last hebt van overmatige transpiratie of nachtelijke opvliegers. Daarnaast is het materiaal anti-allergeen, wat klachten op het gebied van huisstofmijt vermindert en kalmerend werkt voor de geïrriteerde huid.

Meer weten over de voordelen van een satijnen kussensloop? Bezoek Beautypillow.nl voor meer informatie of neem direct contact op.