Down Home
Business

Naamsbekendheid creëren door een bedrijfsfilm

Wanneer je net een bedrijf hebt opgestart en je naamsbekendheid wilt creëren is dit vaak lastig. Want hoe doe je dit nu eigenlijk? De kans is groot dat je weinig budget tot je beschikking hebt en het is dan ook moeilijk te bepalen waar je dit nu aan gaat besteden. Dit is natuurlijk voor elk bedrijf en elke onderneming anders en hier kan je dus ook geen vaste lijn in trekken.

De start van je naamsbekendheid

Het is lastig naamsbekendheid te creëren wanneer je hier weinig tot geen verstand van hebt. Het is dan ook goed dat je alle mogelijkheden goed onder de loep neemt en hier een selectie uit kiest. In eerste instantie is het altijd goed om gebruik te maken van de gratis kanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een facebook pagina of een YouTube kanaal waar jij alle nieuwe ontwikkelingen of producten laat zien aan potentiele afnemers. Daarnaast heb je nog een aantal mogelijkheden die minder duur zijn dan wanneer je ervoor kiest om bijvoorbeeld een tv reclame of radio commercial in te zetten. Hierbij kan je aan eigenlijk allerlei mogelijkheden denken, van flyeren tot een bedrijfsfilm laten maken. Er zijn veel mogelijkheden die nog niet bij iedereen bekend zijn en het is dan ook goed op alle mogelijkheden op een rij te zetten en hier een selectie uit te kiezen die binnen je budget passen. Het is daarnaast van groot belang dat je rekening houdt met wie je nu eigenlijk wilt bereiken. Weet je al wie je doelgroep is of heb je eigenlijk geen idee? Het is verstandig om dit eerst in kaart te brengen voordat je überhaupt begint met het inzetten van kanalen om je naamsbekendheid te vergroten.

Weet wie je wilt bereiken

Als je reclame wilt inzetten, in welke vorm dan ook is het van groot belang dat je weet wie je bereiken en wie nu daadwerkelijk je doelgroep is. Wanneer jij je richt op een oudere doelgroep is de kans groot dat je deze veel minder snel bereikt via een van de internetkanalen. Onderzoek dus altijd goed wie je daadwerkelijk wilt en gaat bereiken via deze kanalen.

https://www.companyfilms.nl