Down Home
Business

Nieuw in Rotterdam komen wonen en opzoek naar een Tandarts, wat nu?


Uw gebit laten behandelen bij een Tandarts in Rotterdam

Net in Rotterdam komen wonen en ben je op zoek naar een Tandarts? Maak dan direct een afspraak bij een Tandarts Rotterdam (Dentia). Met expertise in de tandheelkunde zorgt deze tandarts weer voor een stralende witte lach. Dat is toch ook wat u wilt? Verder kun je gelukkig bij spoedgevallen altijd terecht bij deze

Elk gebit is anders, Tandartspraktijk Dentia begrijpt dat.

Elk gebit is natuurlijk anders, dat weet elke tandarts. Zo kan het eens voorkomen dat u gaatjes in u gebit heeft of ontzettend last heeft van kiespijn in uw gebit. Tandartspraktijk Dentia begrijpt dat als de beste en doet haar uiterste best door extra aandacht aan de patient te geven biedt Dentia op deze manier de beste zorg als het gaat om uw tanden (blijkt uit een onderzoek). 

Hoe gaat een afspraak maken in zijn werking?

Een afspraak maken bij deze tandarts gaat makkelijk, je kunt je aanmelden via de website (www.tandartspraktijkdentia.nl) of even te bellen en vragen of je je kunt inschrijven als patient. Je kunt een email sturen naar info@dentaldentia.nl of bellen naar 010 3074 288, we raden je aan om minimaal om twee keer per jaar een algemene controle uit te voeren.

http://www.tandartspraktijkdentia.nl